Horoscop 23- 30 iunie 2016

Berbec

Urmează o perioadă în care simți dragoste şi sprijin puternic din partea unei persoane foarte apropiate. Ai idei excelente pentru un proiect creativ care ar putea să-ţi aducă nişte beneficii materiale importante în viitor.

Taur

Te gândeşti că este momentul  să faci anumite reparaţii în casă cât şi alte lucrări mărunte  pe care le-ai amânat de ceva vreme. Mintea îţi este este limpede şi activă, aşa că este un moment bun pentru a lua decizii corecte.

Gemeni

Ai ajuns într-un moment decisiv, gata să-ţi exprimi punctul final de vedere, într-o problemă delicată. Trebuie însă să fii convins că ai analizat situația corect. O discuție cu mai multe persoane ţi-ar putea oferi și alte perspective asupra situației în cauză.

Rac

Apar nişte discuţii pe câteva subiecte delicate legate de o problemă financiară. Este un moment bun pentru a face astfel de planuri, mai ales că intuiţia te ajuta. Oricum nu trebuie să iei decizii radicale şi rapide.

Leu

Primeşti vizita unui prieten sau a unei rude apropiate, persoane pe care nu le-ai văzut de ceva vreme. O conversaţie intensă şi emoţională ar putea avea loc fiind legată de multe amintiri în marea majoritate legate de tinereţe.

Fecioară

Zilele acestea eşti mult mai entuziasmat decât de obicei. Este o perioadă bună pentru a face lucruri importante deoarece intuiţia te ajută să  înţelegi perfect adevăratul sens al lucrurilor cu părţile lui bune şi rele.

Balanţă

Eşti implicat la serviciu  în nişte discuţii aprinse cu subiecte profunde. Se fac planuri dar apar şi reproşuri de aceea mintea ar trebui să-ţi fie rapidă şi logică. Ai grijă să nu cedezi şi să te înmoi, de la tot ce vei auzi.

Scorpion

Ai o mulţime de idei bune dar va trebui să fii suficient de abil pentru a le pune în aplicare fiindcă lumea din jurul tău este suspicioasă. Nu simţi nevoia să vorbeşti prea mult despre aceste planuri şi poate acesta e motivul neîncrederii celorlalţi.

Săgetător

Un proiect mai vechi te provoacă la mai multă implicare şi mai  multă comunicare la un nivel puternic. Ai putea veni cu câteva idei grozave pentru acest proiect care ţi se par excelente însă nu ai încă susţinerea necesară.

Capricorn

Eşti mult mai capabil decât mulţi din colegii tăi. Din păcate anumite bârfe sau discuţii neprincipiale te fac neîncrezător în puterile tale. Trebuie să ai încredere în tine mai  ales când este vorba de a face planuri de viitor.

Vărsător

Cineva din anturajul tău cu care ai nişte legături mai strânse ar putea avea de-a face cu unele probleme emoţionale puternice. E bine ca persoana respectivă să ştie că îi ești alături în mod dezinteresat şi absolut sincer.

Peşti

Te afli într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să dețină controlul în toate. E greu să te supui unor reguli atât de severe, chiar restricții și interdicții destul de dure. Cel mai bine e să suporţi o vreme, cu gândul la o altă variantă.

Postaţi un comentariu