Horoscop 22 iulie-29 iulie

eepurl.com

BERBEC

Eşti un pic cam agitat în aceste zile. Simţi nevoia unor destăinuiri, însă important este cui le spui. E posibil ca efectul acestora să nu-ți fie pe plac. Fie te abţii să vorbeşti, fie alegi cu mare atenţie persoana care trebuie să fie de mare încredere.

TAUR

Eşti preocupat de muncă şi încerci să te concentrezi pe tot ceea ce faci. Nici nu simţi oboseala atunci când ai o motivaţie clară. Îţi pui în joc toate calităţile tale, care te pot duce spre un succes important, aşa că merită orice efort pentru a obţine ce vrei.
GEMENI

În rutina acestui weekend apare un eveniment cu totul special care-ţi face viaţa să pară mult mai interesantă. Te trezeşti în faţa unui moment care îţi da alt chef de viaţă şi te bucuri la maxim. Iată dovada că niciodată nu trebuie să subestimezi unele lucruri.
RAC

Faci tot felul de calcule cu privire la sumele de bani pe care le poţi obţine dintr-o afacere pe care vrei să o începi, dar nu prea ies rezultate optimiste. Te tot gândeşti cum să obţii venituri suplimentare punând mai mult în valoare o serie de talente native cu care eşti înzestrat.
LEU

O dezamăgire se infiltrează treptat în sufletul tău. Ceva îţi lipseşte pentru că sufletul tău să fie mulţumit. Parcă ţi-ar fi dor de cineva drag sau ţi-ai pus speranţe într-o mare reuşită, iar rezultatele nu au apărut încă. Un pic de răbdare şi optimism te-ar ajuta.
FECIOARA

Reuşeşti să-ţi păstrezi mintea limpede chiar şi în situaţiile cu încărcătură emoţională mare. Nu vrei să iei decizii subiective bazate pe emoţie, de aceea faci un efort să rămâi surd şi orb la eventualele influenţe afective. Logica şi raţiunea sunt baza deciziilor corecte.
BALANŢA

Nu eşti în cea mai bună formă în acest weekend. Orice efort suplimentar te-ar obosi la maximum, de aceea cel mai indicat lucru ar fi să te odihneşti sau să te ocupi de activităţi comode fără stress. Eşti prea obosit iar starea fizică lasă momentan de dorit.
SCORPION

Numărul mare de prieteni din jurul tău te încântă, dar nu-ţi garantează o calitate a celor care te înconjoară. Presimţi că unii dintre aceştia nu te plac şi te vorbesc pe la spate. Ar fi bine ca să ţii la distanţă astfel de amici falşi.
SĂGETĂTOR

Te bucuri din plin de tot ce-i mai plăcut şi mai frumos în acest weekend, de prieteni, de copii, şi de tot ce te înconjoară. Eşti cel mai fericit om din lume. Energia pozitivă, veseliea şi bună dispoziţie te ajută să te comporţi ca un copil fără griji.
CAPRICORN

Primeşti o veste care are un efect mobilizator asupra ta, pentru că te obligă să acţionezi rapid. Trebuie să fii atent şi să nu te grăbeşti pentru rezultate imdiate. Încearcă să te organizezi mai bine mai repede dar fără să faci erori din cauza grabei.
VĂRSĂTOR

Eşti un visător care reuşeşte să vadă întotdeauna jumătatea plină a paharului în orice situaţie. Te apleci asupra unui proiect care va înainta greu, iar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci de acum înainte. Eşti pe drumul cel bun.
PEŞTI

Nu judeca lucrurile la prima vedere, fără să ai suficiente dovezi şi argumente la dispoziţie, pentru că rişti să faci o impresie negativă. Dacă tragi concluzii pe loc, vei regreta mai târziu că te-ai pripit şi că nu ai analizat lucrurile şi cu ajutorul altor puncte de vedere.

 

Postaţi un comentariu