Horoscop 2 – 9 iunie 2016

eepurl.com

Berbec

În weekend o să ai nişte momente când te bucuri de viaţă. Unii care se pretind prietenii tăi buni ar putea să fie invidioşi şi chiar să te vorbească pe la spate. Nu lăsa pe nimeni să-ţi influenţeze starea pozitivă. Bucură-te de oamenii pe care îi iubeşti.

Taur

Încearcă să faci un pic de mişcare, fie o plimbare cu bicicleta sau chiar o plimbare mai lungă  pe jos. Acest lucru te ajuta să te relaxezi şi să uiţi de problemle apăsătoare din ultima vreme. Gândeşte pozitiv, la lucruri mai vesele.

Gemeni

Nimic nu vine gratis, mai ales atunci când este vorba de bani. Acest lucru nu înseamnă că vei ajunge în situații neplăcute. Dacă stai calm şi judeci lucrurile corect, totul va fi bine și o să apară şi soluțiile. Ai o stare de spirit pozitivă.

Rac

Optimismul şi imaginaţia ta sunt la nivel maxim. Te implici în rezolvarea unei lucrări deosebite. Totuşi concentrează-te mai mult pe problemele tale personale, fiindcă altfel rişti să-i faci pe cei dragi să sufere.

Leu

De obicei eşti foarte realist, dar atenție atunci când este vorba de bani. Pot apărea nişte discuţii nu tocmai plăcute care te enervează. Dacă apar discuţii contradictorii cu partenerul de viaţă, nu insista prea mult asupra lor. Sunt trecătoare.

Fecioară

Faci unele eforturi pentru tine şi pentru partenerul tău. Eşti prins într-o mulţime de lucruri, dar graţie imaginaţiei de care dai dovadă, reuşeşti să realizezi cam tot ce ţi-ai propus. Posibil să apară un câştig financiar.

Balanţa

Ai nişte idei interesante şi practice. Cineva vrea să te influenţeze într-un mod negativ. Ascultă de intuiţia ta pentru că trebuie să faci ceea ce crezi tu nu alţii. Pot apărea mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Ești foarte vesel şi într-o stare de spirit bună. Ai încredere în intuiţia ta. Nu te lăsa influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase care te invidiază. Lucrurile stau ceva mai bine când e vorba de sănătate.

Săgetător

Nu este momentul să faci schimbări mari pentru că există riscul să nu le rezolvi. Ia lucrurile uşor analizează-le şi nu te arunca înainte fără să gândeşti. Încearcă să te relaxezi în aceste zile, mai ales în weekend.

Capricorn

Au loc câteva schimbări importante în viața ta. Vei fi răsplătit pentru nişte eforturi făcute de tine mai demult.  Încearcă să nu reproşezi acum colegilor sau prietenilor anumite lucruri fiindcă nu e momentul şi nici locul.

Vărsător

Nu exagera asupra unor idei fixe şi nu insista în mod supărător. Ești poate un pic prea sensibil mai ales că eşti nevoit să iei câteva decizii mai dure. Important este să nu laşi emoţiile să preia controlul. Stai calm și relaxează-te înainte de a decide lucrurile.

Peşti

Eşti cam neîncrezător şi din acest motiv este posibil să apară o discuţie neplăcută cu cineva din preajma ta. Asigură-te că nu te grăbeşti să iei decizii pripite. Dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti impulsivitatea totul va fi perfect.

Postaţi un comentariu