Horoscop 2 – 9 februarie 2017

Berbec

De multă vreme astrele nu s-au aliniat atât de încurajator pe astrograma unei săptămâni în cazul Berbecului. Iată că de această dată, în următoarele şapte zile ai susţinere astrală maximă pe sectoarele drumurilor, comunicării, muncii şi al relaţiilor.

Taur

Probabil este săptămâna cea mai bună din punct de vedere al afirmării, secondata de sectorul banilor. Nu încerca să mai găseşti scuze că nu poţi, că nu ştii, că nu ai cum, pentru că astrele de data asta chiar vor să te ajute.

Gemeni

Este o perioadă bună să-ţi pui ordine în lucruri, să renunţi la persoanele care nu te motivează şi la situaţiile care te ţin pe loc. Nu ai timp de pierdut, ai nevoie de ordine şi disciplina în viaţa ta ca să poţi evolua.

Rac

Confruntat cu unele chestiuni importante vă trebui să-ţi asumi complet responsabilitatea pentru gândurile, faptele şi acţiunile tale. Vei fi pus în situaţia să iei o decizie extrem de importantă în perioada imediat următoare.

Leu

Este un test şi pentru tine în următoarele şapte zile dacă reuşeşti să ţii orgoliul sub control, acel orgoliu care te împiedică să recunoşti anumite greşeli. Fii deschis către cei din jur şi vei avea mult mai mult de câştigat decât îţi poţi imagina.

Fecioară

Se pare că este multă agitaţie pe harta ta în această săptămână. Însă este o agitaţie productivă, comunici bine, ştii să punctezi lucrurile care te interesează în mod special şi poţi să întorci sorţii în favoarea ta în negocierile pe care le porţi.

Balanţa

Ai grijă la insistenţele cu care o femeie încearcă să-ţi dirijeze cursul vieţii. Într-adevăr, experienţa de viaţă de care dispune, ambiţia şi logica din tot ceea ce spune sunt nişte argumente hotărâtoare în a o recomanda pentru a-ţi fi bun sfătuitor.

Scorpion

Ţinând cont de faptul că Planenta Mentalului, Mercur, îşi face de cap pe cer, logica şi raţiunea vor da multe erori, iar tendinţa spre proaste înţelegeri creşte direct proporţional. Încearcă să îţi păstrezi capul pe umeri şi să faci apel numai la raţiune.

Săgetător

Săptămâna aceasta vei fi bunătatea întruchipată. Vei fi afectuos, vei avea răbdare să îi asculţi pe toţi, şi spre surprinderea tuturor vei avea momente de veselie molipsitoare. În următoarele şapte zile vei demonstra un simţ practic ieşit din comun.

Capricorn

Săptămâna aceasta, vei fi favorizat de informaţiile primite. S-ar putea ca tot săptămâna aceasta să te cerţi cu cineva apropiat care ia decizii în numele tău fără să te consulte. De aceea poate trebuie să trasezi limitele de unde până unde pot interveni cei din jur în viaţa ta.

Vărsător

Ai multă energie interioară şi o canalizezi cu succes către sectorul muncii. În privinţa finanţelor, lucrurile încep să intre pe făgaşul lor. Asta înseamnă că intuiţia ta nu dă greş şi vei lua deciziile cele mai bune, care îţi vor aduce un echilibru financiar pe termen lung.

Peşti

Săptămâna aceasta probabil că vei fi rupt între prezent, trecut şi viitor. Încearcă să dai dovadă de voinţă pentru că acum este momentul să continui să mergi pe noul tău drum. Atenţie la posibile conflicte la locul de muncă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu