Horoscop 16 – 23 februarie

Berbec

Ai nevoie de o schimbare. E timpul să te ocupi mai mult de tine, de înfăţişarea ta, de garderoba ta, de căminul tău, pentru că numai aşa vei reuşi să-ţi găseşti şi să atragi liniştea în viaţa ta. Atunci când faci ordine în casă, faci ordine şi în viaţă.

Taur

Gândeşti prea mult, îţi faci o mie şi una de planuri iar la final te plângi că lucrurile nu au ieşit cum ţi-ai dorit. Nici nu au cum să iasă atâta timp cât transmiţi „Universului” semnale confuze: astăzi vrei ceva, mâine vrei altceva iar poimâine te întorci şi te răzgândeşti pentru a reveni în acelaşi punct de plecare.

Gemeni

De multe ori eşti apreciat pentru intuiţia de care dai dovadă, lucru perfect adevărat, numai că această situaţie nu se aplică în această săptămână. Vei fi împrăştiat, vei fi haotic, vei fi dezorganizat şi ai nevoie să-ţi pui ordine în gânduri ca apoi să-ţi faci un pic de ordine în viaţă.

Rac

Capacitatea ta de neegalat de a intui comportamentul uman, de a face strategii şi de a asculta vocea interioară, te transformă într-o persoană foarte importantă, pentru cei din jur. S-ar putea să dai dovadă de nervozitate, de grabă în unele situaţii.

Leu

Familia îţi ocupa toată atenţia. Poate urmează o reuniune de familie, o nuntă sau un botez. La locul de muncă chiar dacă acum situaţia pare că stagnează, în realitate nişte persoane importante, sunt foarte atente la tot ce faci.

Fecioară

Săptămâna aceasta, ar fi înţelept să stai cât mai departe de toate certurile din jurul tău. La locul de muncă cineva încearcă să îţi submineze autoritatea. Fii pregătit să te confrunţi cu colegi leneşi, sau cu şefi care nu împărtăşesc aceeaşi viziune cu tine.

Balanţa

Accentul cade mult pe sectoarele comunicării şi cel al finanţelor. În următoarele zile vei avea multă putere de convingere, reuşind să atragi în echipa ta aliaţi puternici şi binevoitori. E bine să să eviţi pe cât poţi subiectele sensibile.

Scorpion

Felul în care comunici, felul cum analizezi lucrurile şi maniera în care exprimi toate acestea, s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur. Încearcă să-ţi îmblânzeşti atitudinea şi să laşi uşa deschisa unei comunicări ulterioare. Nu da ultimatumuri.

Săgetător

Vestea bună a săptămânii vine din zona financiară. În sfârşit începi să simţi cum situaţia financiară se îmbunătăţeşte considerabil. Săptămâna aceasta eşti bine susţinut pe sectoarele achiziţiilor, vânzărilor, împrumuturilor, închirierilor.

Capricorn

Ai idei şi ambiţii mari. Succesul pe care îl aştepţi depinde de efortul de grup, nu numai de talentele tale. Încearcă să fii mai prietenos, încearcă să răspunzi diverselor invitaţii la evenimente, pentru că numai aşa vei reuşi să pui toate energiile în mişcare.

Vărsător

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă. Este recomandabil să încerci să te distrezi şi tu sau să profiți de weekend-ul care urmează. Atenţie totuși la săptămâna aceasta fiindcă pot apărea pierderi financiare sau materiale.

Peşti

Săptămâna aceasta poţi adopta două direcţii. Prima este una pozitivă, poţi să-ţi foloseşti energia în scopuri constructive, dar îţi trebuie multă ambiţie. A doua direcţie este una negativă, când te vei pierde în discuţii nesemnificative, total neinteresante, care nu duc nicăieri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu