Horoscop 16-22 iunie

eepurl.com

Berbec

Ai o lucrare la serviciu care te obligă să stai peste program. Deşi eşti un pic nervos datorită situaţiei, atmosfera va fi plăcută şi acest lucru nu te mai deranjează. Anumite colaborări ţi-ar putea aduce nişte bani într-un interval scurt de timp.

Taur

Nu dispui de suficientă energie pentru tot ce ţi-ai propus să faci. Cheltuielile pe care le faci în această perioadă te vor scoate din starea de moleşeala în care te afli. Te gândeşti la o investiţie de viitor pe care o ai în vedere de mai mult timp.

Gemeni

Începi o lucrare de care nu ai reuşit să te ocupi până acum. De alergătură nu scapi nici în acest weekend, poate nici săptămâna viitoare. Ai de rezolvat o mulţime de situaţii iar sprijinul unui coleg sau prieten este extrem de binevenit.

Rac

Cineva apropiat se confruntă cu o problemă. Încerci să-i întinzi o mână de ajutor care este foarte importantă pentru persoana respectivă. Urmează o perioadă agitată dar nu trebuie să te laşi prins în diverse jocuri străine.

Leu

Sprijinul colegilor îți este de un real folos într-o problemă de serviciu. Ar fi bine dacă asculţi sfaturile celor apropiaţi, mai ales în ceea ce priveşte stabilirea priorităţilor pentru viitorul apropiat. Este foarte posibil să ţi se facă o ofertă interesantă şi avantajoasă.

Fecioară

Ai impresia că nu îţi sunt recunoscute meritele, ceea ce te nelinişteşte profund. Vor fi unele schimbări, dar se pare că nu te vor afecta într-o prea mare măsură. Dar totuşi ai momente de neliste şi suspans care nu-ți dau pace.

Balanţă

Relaţia cu şeful tău este destul de tensionată, dar dacă ştii să taci când trebuie, nimic neplăcut nu se va întâmpla. Eşti mai agitat, mai neliniştit şi nu prea ai stare pentru nimic. Pe cât posibil nu te implica în activităţi riscante.

Scorpion

Dacă vei reuşi să-ţi stăpâneşti impulsivitatea de moment, o să ai numai de câştigat. Propunerile pe care le faci se vor bucura de apreciere. În ciuda unei stări de agitaţie, care însă o să dispară treptat, starea fizică este bună.

Săgetător

Impulsivitatea te-ar putea conduce în zone greşite, aşa încât gândeşte-te bine înainte de a face ceva. Te înţelegi bine cu colegii, iar atmosfera de la serviciu este cât se poate de plăcută. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să se finalizeze.

Capricorn

Suprasolicitarea din ultimele zile poate genera anumite probleme de sănătate pe fond nervos. Încearcă să practici şi o activitate care să te relaxeze. Unele din problemele cu care te-ai confruntat până acum se vor rezolva în curând.

Vărsător

Eşti într-o perioadă în care conjunctura astrală te avantajează. Dacă eşti mai conciliant, vei avea multe de câştigat. Este o perioadă bună pentru a te implica în diverse activităţi noi. În weekend este indicat să te odihneşti.

Peşti

E posibil să te implici într-o relaţie sentimentală care poate să-ţi aducă anumite probleme. Înainte de a continua gândeștete şi la eventualele consecinţe. Multă prudenţă şi nu accepta orice, doar fiindcă ţi se pare că lumea e corectă.

Postaţi un comentariu