Horoscop 16 – 22 iulie

eepurl.com

BERBEC

Ai un plan interesant, dar deocamdată preferi să-l ții secret. Ţi-e teamă că o destăinuire a planului ar micşora mult şansele tale de reuşită. Mergi pe ideea că un succes trebuie împărtăşit în momentul când eşti sigur că lucrurile nu pot să mai dea înapoi.


TAUR

Dacă planurile pe care ţi le-ai făcut nu prea se leagă, nu dispera. Dacă începi să cauţi motive ca să înţelegi ce anume a generat acest eşec, pierzi timpul inutil. Concentrează-te mai bine asupra altor variante care să te ducă într-un final la scopul propus.


GEMENI

Apare o veste foarte bună, care are rolul de a te linişti, de a alunga o stare de nelinişte apărută în ultimele zile. Erai nervos şi nesigur pe tine. Descoperi cu această ocazie ca totul are rezolvare dacă reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi optimismul.


RAC

Deja ai intrat în linie dreaptă spre finalul unui proiect la care ţi-ai adus contribuţia în mare măsură. Nu eşti împăcat cu gândul că mai există anumite observaţii pe marginea proiectului. Este vremea ultimelor completări înainte de a-i pune punct.

LEU

Nu trebuie să pui la suflet conflictele care se încing în jurul tău, pentru că nu merită atenţie.Sunt simple dispute pe marginea unor păreri contradictorii. Ironia şi umorul vor dezamorsa orice conflict înainte de a tensiona inutil relaţiile cu ceilalţi.


FECIOARĂ

Nu te baza pe anumite informaţii care ajung la urechile tale, pentru că ar putea fi false. Chiar dacă la prima vedere îţi convin şi îţi dau impresia că sunt adevărate, se vor dovedi a fi doar zvonuri aruncate intenţionat de cei care nu au ce face.


BALANŢA

Cu bunătate şi calm poţi dezamorsa în general, orice conflict. În anturajul tău apare o persoană cam nervoasă, care are tendinţa de a se certa cu toată lumea. Vei reuşi să induci o atmosferă plăcută, în aşa fel încât și persoana nervoasă se va calma şi va deveni binedispusă.

SCORPION

Eşti într-o pasă foarte bună şi ai o impresie excelentă despre tine. Eşti convins că totul are rezolvare şi îţi pui în joc toate calităţile pe care le ai. Ai alura unui învingător care poate trece peste toate piedicile care pentru alţii par imposibil de trecut.


SĂGETĂTOR

Ai nişte planuri foarte bine puse la punct, dar în ciuda bunei organizări, se vor ivi o serie de obstacole neprevăzute. Nu trebuie să te laşi înfrânt de câteva piedici mărunte fiindcă e păcat. Şansele de reuşită sunt mari dacă continui să crezi în șansa ta.


CAPRICORN

Eşti plin de energie şi idei. Toate ideile care îţi vin în minte sunt originale şi interesante. Eşti genul de om care se entuziasmează repede în faţă noilor provocări, aşa că vei încerca să pui în practică cele mai îndrăzneţe idei, fără teama de eșec.


VĂRSĂTOR

Ai stat o vreme concentrat în aşteptarea unui răspuns foarte important, de care depindea fericirea ta. Acesta apare şi îţi ia o mare povară de pe suflet. Este exact vestea pe care o doreai. În sfârșit te relaxezi ca prin farmec, de parcă nici nu ar fi existat acest moment.


PEŞTI

Ai o mare bucurie pe suflet, dar nu vrei să o spui tuturor. Ori eşti un pic superstiţios, ori aştepţi ca lucrurile să devină foarte sigure. Deocamdată te bucuri doar în sinea ta. Până la urmă poate e mai bine aşa fiindcă oameni invidioşi sunt la tot pasul.

Postaţi un comentariu