În gospodăriile țărănești, strângerea strugurilor este cea mai mare și mai importantă muncă a toamnei. În funcție de mărimea viei, această activitate poate fi una socială. Se adună toată familia, iar dacă via este mai mare, se cheamă rudele și vecinii pentru a ajuta.…
Citeste mai departe ›Categoria: Food&Drink
Zama, un restaurant pe sama oricui
„Îți trebe doi moroz, o ceapă, doauă poprici, una roșie ș-alta verde, or galbână, die care ai, on dărab die țeler ș-o căpățână de ai, bun ar hi verde. De ai!…
Citeste mai departe ›Nuka Bistro, localul în care atmosfera din casa bunicii este readusă în prezent
După ce și-a dedicat tinerețea fotbalului, Călin Țiplea a renunțat, la doar 28 de ani, la echipa din Italia la care juca pentru a deveni om de afaceri cu acte în regulă.…
Citeste mai departe ›Povestea nespusă a restaurantului Fragment. Ce au mâncat celebritățile de la Untold
Restaurantul Fragment, situat în cadrul Cluj Arena, (partea dinspre Someș) și-a deschis porțile special pentru cel mai mare eveniment din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului și anume Untold Festival.…
Citeste mai departe ›Tradiții și picanterie, servite pe o singură farfurie
Aromele autentice ale Asiei de Sud servite la „Indigo”
Se spune că dragostea trece prin stomac. În cazul lor, lucrurile au stat puțin diferit. S-au îndrăgostit, după care au început o afacere în cadrul căreia promovează mâncarea tradițională indiană.…
Citeste mai departe ›Kebab românesc, narghilea și belly dance în cadrul primul club indian oriental din Transilvania
Medicul Danish Ashraf a adus la Cluj o mică parte din cultura indiană în cadrul primului club indian oriental din Transilvania. Acesta a deschis de curând, în centrul Clujului, un club ce reunește cele mai importante ingrediente ale unei seri indiene reușite: mâncare tradițională, narghilea și belly dance.…
Citeste mai departe ›