Marius Nicoară, trimis în judecată pentru că a condus beat

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Senatorul PNL de Cluj Marius Nicoară a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influența alcoolului, a anunțat marți Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), citat de Agerpres.

Marius Nicoară este cel care deschide lista candidaților PNL la Senat pentru alegerile din 11 decembrie din județul Cluj. Dosarul în care a fost trimis în judecată a fost întocmit în urma unui eveniment rutier produs în data de 28 noiembrie 2014 în Cluj-Napoca.

Citește și: PNL deschide listele cu doi seniori: Stamatian și Nicoară!

„În jurul orei 23, 45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, (…) iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13 nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de mașina din fața sa, producând un accident de circulație și intrând în coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a martorului V.C.R. , conducătorul auto al mașinii cu care a intrat în coliziune și care a refuzat să depună plângere”, se precizează în comunicatul PÎCCJ.

Conform sursei citate, raportul de expertiză medico-legală a arătat că Nicoară avea la ora producerii evenimentului rutier o alcoolemie de circa 1, 65 la mie. 

Dosarul a fost trimis pentru soluționare la Înalta Curte de Casație și Justiție — Secția Penală.

1 Comentariu

  1. ANONIMUS spune:

    Penalii stau acasa nu in parlament.

Postaţi un comentariu