Banca Transilvania, premiu pentru “Cea mai cool bancă din România”

Banca Transilvania a primit premiul ”Cel mai cool brand din domeniul financiar” din partea revistei Forbes România, cu ocazia publicării topului „100 Cool branduri ale noii generaţii”, ediţia a III-a.

Analiza realizată de agenţia de cool-hunting Antz şi de Forbe a luat în considerare următoarele elemente:  inovaţie, stil, autenticitate, dezirabilitate, unicitate şi responsabilitate, toate considerate principalele calităţi ale unui brand care se adresează inclusiv tinerilor.

Topul a fost realizat în urma selecției, exprimării și analizei opiniei a peste 100 de formatori de opinie. În competiție au fost peste 400 de branduri. Banca Transilvania este în acest top pentru al treilea an consecutiv, urcând, de la prima ediţie, peste 70 de poziţii. BT are profil pe Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ şi YouTube. Iar pe Facebook are una dintre cele mai mari comunităţi online dintre băncile din România, cu peste 276.000 de fani.

Ne uităm cu interes la noua generaţie, pentru a-i oferi mobilitate şi confort în relaţie cu Banca Transilvania. Ştim că tinerii au apetit foarte crescut pentru mediul digital, aşa încât credem că la banca noastră apreciază faptul că suntem multichannel, că avem aplicaţii online şi un website interactiv, dar şi pentru că suntem foarte activi în social media. Banca Transilvania este COOL datorită celor care au ales să colaboreze cu noi, în diverse moduri – clienţi, angajaţi, parteneri şi comunităţi online”, a declarat Ömer Tetik, director general, Banca Transilvania.

1 Comentariu

  1. Bart spune:

    Yes, true, Banca Transilvania is the „COOLEST” bank in Romania. At the end of the month when all monthly bills have to be paid enormous queues occur leaving you waiting outside the bank in the freezing cold. COOLEST BANK, what a joke!!! Ever heard of internet banking and paying your bills automatically!!!

Postaţi un comentariu