Variante de cazare disponibile pentru UNTOLD 2016: Camping, glamping și cazare în cămine studențești

Foto: Dan Bodea

Organizatorii Untold Festival au anunțat în cursul zilei de joi variantele de cazare pe care le au în acest an participanții veniți la Cluj, din alte orașe sau din alte țări, pe durata desfășurării festivalului.

Astfel, turiștii așteptați la Untold 2016, între 4-7 august, vor găsi un camping, precum și camere în căminele studentești, alături de camere în hotelurile și pensiunile din Cluj sau din apropiere.

Variante de cazare disponibile în Camping:

# cort personal sau cort achiziționat de la festival
# Tipi Tents
# Untold Summer Lodge
# Untold Hut
# Untold Mansion

Camping-ul va fi dotat și în acest an cu corturi, toalete, dușuri, servicii de pază, puncte de încărcare a telefoanelor mobile. Potrivit comunicatului transmis presei, un lucru inedit în acest an la Untold va fi conceptul de Glamping (going camping with style) pregătit de organizatori pentru festivalierii care doresc o experiență premium în camping. Aceștia sunt întâmpinați de corturi atipice, logde sau cabane dotate cu așternuturi, saltele, veioze, surse de energie electrică. În plus, camping-ul va avea și un market, zone de relaxare, baruri și puncte de încărcare a telefoanelor mobile. Festivalierii care vor veni cu corturi de acasă vor plăti pentru locul de cazare și alte facilități 90 de lei, în timp ce pentru corturile/cabanele puse la dispoziție de organizatori, doritorii vor plăti între 350 de lei și 2500 de lei, în funcție de confort, facilități și număr de persoane.

În Campusul Untold pe festivalieri îi așteptă camere studențești cu 2 sau 4 paturi, cu baie la cameră sau baie la comun, cu acces la bucătărie. Toate variantele de cazare pot fi consultate pe www.untoldfestival.com, unde festivalierii pot compara prețuri și facilități. Prețul unei cazări în cămin pe durata a patru nopți este de 350 de lei/persoană, în cameră basic de patru persoane.

Pentru a acoperi corespunzător nevoia de cazare existentă pentru intervalul 4-7 august, organizatorii deschid acum perioada de pre-înregistrare pentru cazări, urmând ca în baza pre-inregistrărilor făcute, soluțiile ingenioase de cazare să fie dimensionate corespunzător cererii și preferințelor. În plus, cei care se vor pre-înregistra în perioada următoare, vor primi prin email pagina de cumpărare înainte de a fi comunicată public.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Citiți și:

Efectul UNTOLD: Hotelurile din Cluj, aproape complet rezervate cu șase luni înaintea festivalului

Postaţi un comentariu