James Blunt le-a oferit clujenilor concertul anului în noua Sală Polivalentă

Artistul britanic James Blunt le-a oferit clujenilor unul dintre cele mai frumoase concerte ale anului ca parte a turneului său Moon Landing. Timp de aproape două ore cântărețul a interpretat melodii de pe cel de-al patrulea lui album intitulat Moon Landing, lansat în 2013, nelipsind din setlist nici cunoscutele melodii „You’re Beautiful” sau „Goodbye My Lover”, reprezentative pentru albumul său de debut,  Back to Bedlam. Sosit în Cluj cu o seară înainte de concert, artistul a avut timp să învețe și câteva cuvinte în limba română și nu a ezitat să le folosească. Un simplu  „Salut Cluj” a fost suficient să ridice sala în picioare. De asemenea, umorul său specific britanic a făcut deliciul publicului mai ales în momentul în care a început să-şi autoironizeze înălţimea sau costumul „de electrician” cu care era îmbrăcat. Tot în glumă, James Blunt a mărturisit că  toate celelalte concerte pe care le-a avut în restul lumii au fost doar o repetiţie pentru concertul de la Cluj.

Un moment care i-a făcut pe spectatori să coboare din tribune în mijlocul arenei a fost cel în care James Blunt s-a aruncat în mulţime, fiind purtat zeci de metri pe braţele spectatorilor dintr-o parte în alta a sălii. Seara s-a încheiat cu un bis, respectiv cu melodiile Stay the Night,  Bonfire Heart şi 1973. Din setlist-ul concertului au mai făcut parte hiturile Billy, Wisemen,  High,  Satellites,  These Are the Words,  Postcards,  So Far Gone ,  I Really Want You,  Heart to Heart  sau So Long, Jimmy.

Foto: Dan Bodea

Sala Polivalentă, cu o oră înainte de începerea concertului susținut de britanicul James Blunt Foto: Dan Bodea

 

Concertul lui James Blunt din cadrul turneului mondial “Moonlanding World Tour 2014” a  făcut parte din Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TIMAF 2014.

Foto: Cristina Beligăr

Foto: Cristina Beligăr

Postaţi un comentariu