„Keep calm – avem supratitrare!”, campanie lansată de Teatrul Maghiar pentru publicul vorbitor de limbă română

Teatrul Maghiar de Stat Cluj anunță lansarea unei campanii de informare a publicului asupra faptului că toate spectacolele instituției beneficiază și de supratitrare în limba română.

Campania este lansată sub genericul Keep calm – avem supratitrare. „Credem că acest lucru nu este îndeajuns de cunoscut în rândul publicului nostru, iar pe parcursul lunilor ce cor urma vom distribui celor posibil interesați materiale de informare atât outdoor cât și online”, informează site-ul Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

De asemenea, începând cu luna martie, cinci dintre spectacolele Teatrului Maghiar de Stat, respectiv  „Cel care închide noaptea”, în regia Nonei Ciobanu,   „Brad de Crăciun la familia Ivanov”, în regia lui András Urbán, „Victor sau copiii la putere”, în regia lui Silviu Purcărete,   „Leonida Gem Session adaptare după Caragiale în cădere liberă” în regia lui Gábor Tompa și Leonce și Lena, în regia lui Gábor Tompa, vor avea supratitrare în limba engleză.

„În contextul programului Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015, ne dorim să facilităm accesul vizitatorilor străini la spectacolele noastre. Scopul nostru este ca în viitor cât mai multe spectacole din repertoriul Teatrului să fie supratitrate în limba engleză”, mai anunță Teatrul Maghiar de Stat Cluj.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu