José Carreras, „deturnat” de la București, în Ardeal. După Romexpo, tenorul va cânta la Sala Polivalentă din Cluj

www.htbackdrops.org

Tenorul spaniol José Carreras va concerta la Sala Polivalentă din Cluj în data de 29 noiembrie, la trei zile distanță după ce va susține un concert la Romexpo din București în Pavilionul Central. Concertul de la Cluj a fost confirmat atât de directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, cât și de Sorin Săraru, General Manager al Project Events. „Anunțul oficial îl vom face în cursul zilei de luni, 7 septembrie, însă vă putem confirma că José Carreras va susține un concert la Sala Polivalentă în data de 29 noiembrie. Încă nu am stabilit toate detaliile evenimentului și nu știm cu ce orchestră va cânta artistul, dar contractul este semnat”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Sorin Săraru.

În ceea ce privește concertul pe care tenorul îl va susține la București, în 26 noiembrie, acesta este organizat de Music Management Event care a anunțat spectacolul încă din luna iunie a acestui an ca fiind ultimul pe care artistul îl susține în România. „Nu este nicio problemă din punctul nostru de vedere că alți organizatori îl aduc pe José Carreras la Cluj. Este normal să se întâmple asta, așa cum s-a întâmplat și cu Julio Iglesias sau cum se va întâmpla cu Joe Satriani. Publicul va putea să aleagă. La concertul de la București s-au anunțat deja foarte mulți bulgari care vor veni să îl asculte live pe artist, așa că fiecare concert va avea propriul public. Să vedem cu ce orchestră va veni Carreras la Cluj”, a declarat Niki Constantinescu, manager general Music Management Event.

Potrivit Mediafax, José Carreras a sărbătorit, în 2014, prin rolul său din noua opera „El Juez” („Judecătorul”) revenirea pe scenă după o absenţă de aproape opt ani. În ianuarie 2015, Carreras a repetat acest succes, prin reprezentaţii la prestigioasa Opera Mariinsky din Sankt Petersburg (Rusia) şi multe alte spectacole vor urma în diverse ţări. Dupa acest succes, José Carreras a demarat turneul mondial „O viaţă dedicată muzicii” („A Life in Music”).

Postaţi un comentariu