Electric Castle, în top zece al celor mai „Cool” festivaluri din Balcani

Festivalul Electric Castle, care de la primele două ediții și-a câștigat renumele internațional, devenind cel mai mare eveniment de acest gen din România, a fost inclus pe lista celor mai „Cool” festivaluri din Balcani.

Site-ul de cultură Still in Belgrade, care a realizat top-ul, subliniază locația „remarcabilă” unde se desfășoară Festivalul Electric Castle, făcând referire și la o parte dintre artiștii care au fost prezenți în cele două ediții de festival: Thievery Corporation, Morcheeba, DJ Frash sau Oliver Koletzki. „Dacă vă place exotismul, misterele și poveștile cu vampiri din Transilvania, dar și muzica bună, atunci acesta este categoric un festival pe care trebuie să îl încercați. Grăbiți-vă înainte de a deveni prea popular sau chiar un trend”, scrie publicația online, specializată în domeniile artă, cultură, evenimente, festivaluri, gastronomie și design.

Printre cele mai „Cool” festivaluri din Balcani, conform  www.stillinbelgrade.com, se numără: Sziget Festival (Ungaria), Exit Festival (Serbia)și Sea Dance Festival (Muntenegru), Guča (Serbia), Nišville (Serbia), Refresh Festival (Muntenegru), Dimensions Festival (Croația), Sonus (Croația), Horizon Festival (Bulgaria), International Classical Music Festival Of Cyclades (Grecia).

A treia ediție a Festivalului Electric Castle se va desfășura în perioada 25-28 iunie la Castelul Banffy din Bonțida.

Postaţi un comentariu