E oficial! Robbie Williams va cânta la Cluj pe scena de la UNTOLD

Foto: The Telegraph

Este oficial!Pop-starul britanic Robbie Williams va cânta la Cluj-Napoca pe scena festivalului Untold în această vară. Anunțul a fost făcut de organizatori luni, 3 iunie, în cadrul unei conferințe de presă după ce în ultimele zile pe pagina de Facebook a festivalului au fost postate mai multe indicii care anunțau venirea starului. „Get ready to feel”, cu referire la hitul Feel de pe albumul Escapology (2002) sau „It’s been legendary, magical, life-changing.
But this year we are going SUPREME!”, cu trimitere la o altă piesă de succes a lui Robbie de pe albumul  „Sing When You’re Winning”, au fost mesajele postate zilele trecute de organizatorii UNTOLD Festival.

În urma acestor mesaje, mulți fani ai festivalului și-au exprimat dezamăgirea spunând că scena festivalului are nevoie de ceva „mai actual” sau că Robbie Williams nu este relevant pentru publicul Untold.

Foto: Dan Bodea

„Am făcut eforturi suplimentare pentru a duce experiența Untold la un alt nivel. Scena principală va fi una monumentală, Armin Van Buuren va avea un show unic, special pentru Untold, avem surprize și din partea altor artiști, inclusiv Martin Garrix va pregăti ceva deosebit. Untold își propune să ofere un exemplu de unitate și vrem să avem un spectru foarte larg de artiști. Anul acesta vom oferi un cadou special fanilor Untold. Ca urmare, îl vom aduce la Cluj pe unul dintre cei mai mari artiști ai acestor timpuri: Robbie Williams. Va veni cu o echipă de peste 100 de persoane, din care 50 vor urca pe scenă și va susține un show impresionant de peste 1 oră și 30 de minute. Robbie Williams este un cadou pentru fanii care au avut încredere în noi. E un show dintr-o rețea exclusivă de spectacole pe care le susține. Cu echipa lui suntem în discuții de mai bine de o lună și probabil ne-a avantajat faptul că stăm foarte bine la capitolul producție” a spus Bogdan Buta, manager general Untold.

Bogdan Buta, manager general UNTOLD Festival/Foto: Dan Bodea

Bogdan Buta a insistat asupra faptului că fanii muzicii electronice îi vor avea în continuare pe cei mai buni artiști „comerciali” pe scenele festivalului, dar că era timpul să mulțumească și alte gusturi.

„Ne așteptăm să fie foarte mult entuziasm pentru Robbie Williams, nu avem o îngrijorare în acest sens. Până la urmă încercăm să subliniem că la Untold vii pentru o experiență completă, nu neapărat pentru un gen muzical specializat. Toată lumea va găsi un loc să se simtă bine la Untold. Vom avea 22 de ore de distracție pe zi și foarte multă diversitate”, a mai spus Bogdan Buta.

Săptămâna viitoare va fi anunțat programul festivalului, inclusiv  ziua în care va cânta Robbie Williams.

„Estimăm că abonamentele și biletele la festival vor fi sold out în următoarele zile”, a precizat la rândul său Edi Chereji, director de comunicare. Cel mai probabil, numărul participanților la festival va depăși 350.000 în toate cele patru zile.

Robbie Williams a mai fost prezent în România în data de 17 iulie, 2015, în Piața Constituției din București în cadrul turneului “Let Me Entertain You Tour”. Peste 60.000 de fani au venit atunci să asculte cele mai cunoscute melodii ale artistului.

În 2016, Robbie Williams și-a lansat cel de-al 11-lea album de studio intitulat The Heavy Entertainment Show. A mai lansat însă între timp, sub denumirea Under the radar, trei albume de melodii scrise în decursul anilor, care nu au avut parte de lansări oficiale.

Robbie Williams este compozitor și entertainer. A devenit cunoscut alături de colegii săi din trupa Take That în perioada 1989-1995 și începând cu 1997 a avut și mai mult succes în cariera solo, devenind cel mai bine plătit artist din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute hituri ale sale se numără: Angels (1997), Feel (2002), Let me entertain you (1997), Come Undone (2002), She’s the one (1998).

A cincea ediție Untold Festival va avea loc în perioada 1-4 august.

Foto: Dan Bodea

URMĂTOARELE 5000 DE ABONAMENTE, MIERCURI, 5 IUNIE, ORA 12.00!

Primele 60.000 de abonamente au fost deja vândute pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD. Următoarele 5000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune în vânzare, miercuri, 5 iunie, ora 12.00, la prețul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achiziționate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com. Cei care nu și-au cumpărat încă un abonament la festival, mai au timp să se înregistreze pe pagina festivalului pentru tranșa care va fi scoasă la vânzare miercuri, 5 iunie, la ora 12.00. Organizatorii UNTOLD spun că săptămâna viitoare vor fi scoase la vânzare și biletele pentru 1 zi de festival.

Distribuie:

Postaţi un comentariu