David Gilmour, vocalistul trupei Pink Floyd, ar putea susține un concert caritabil la Bonțida

Foto: Stefan M. Prager/Redferns
eepurl.com

La sfârșitul săptămânii trecute,  Transylvania Trust, fundația care se ocupă de restaurarea Castelului Banffy din Bonțida, anunța posibilitatea ca David Gilmour, chitaristul și vocalistul formației Pink Floyd, să concerteze în județul Cluj. Potrivit directorului executiv al Fundaţiei Transilvania,  Hegedüs Csilla, dacă vor exista suficienți doritori, artistul va putea fi văzut live, la Bonțida, anul acesta.

„Fundația Transylvania Trust și-a asumat cu 15 ani în urmă restaurarea și revitalizarea Castelului Bánffy din Bonțida, prin metode ieșite din tipar. Și de această dată am procedat la fel: l-am invitat pe David Gilmour, să concerteze la Bonțida și să ne ajute la restaurarea castelului. Răspunsul a fost pozitiv! Dacă vor fi suficienți doritori, adică vor să-l vadă pe legendarul membru al formației Pink Floyd, atunci sunt șanse mari ca David Gilmour să-și prezinte noul album la Bonțida. Tratativele de abia au început, deocamdată Castelul este menționat pe website-ul turneului lui Gilmour, ca o posibilă locație a unui concert. Suntem în discuții permanente cu echipa lui și sperăm ca în zilele următoare să putem reveni cu informații mai precise. Noi sperăm din tot sufletul ca acest proiect demențial se va realiza și că David Gilmour într-adevăr va concerta la Bonțida”, a declarat pentru Transilvania Reporter directorul executiv al Fundaţiei Transilvania Trust,  Hegedüs Csilla.

Un nou album solo al artistului David Gilmour ar urma să fie lansat în această vară, iarnoi detalii despre acesta ar putea fi anunțate în luna martie, scrie site-ul www.davidgilmourtour.com.

„Echipa Transylvania Trust, pe lângă faptul că revitalizează castelul Bánffy din Bonțida, este și un mare fan al lui David Gilmour și Pink Floyd. Iubim muzica lui, dar și acțiunile sale caritabile din toată lumea. Ne-am bucura dacă am avea un astfel de concert la Castel, care sprijină lucrările de restaurare. Credem, că există șansa ca David Gilmour să concerteze la Bonțida, lansând noul său album, dar acest lucru necesită și suportul vostru. Vă rugăm, deci, să sprijiniți idea de a include și Transylvania în Turul David Gilmour în 2015 când va apărea noul album David Gilmour. Credem că nu e un loc mai superb pentru promovarea acestuia decât castelul Bánffy din Bonțida. Biletele pot fi cumpărate pe pagina imediat după anunțarea oficială a evenimentului”, transmite echipa Transylvania Trust, pe site-ul oficial.

Postaţi un comentariu