Create.Act.Enjoy caută voluntari pentru o nouă ediție a programului de terapie prin artă „Un + de fericire”

Foto: Create.Act.Enjoy

Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy caută voluntari pentru cea de-a IV-a ediție a programului de terapie prin artă „Un + de fericire” care se va desfășura în perioada 4–25 iulie 2016 la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” și la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Pacienții și personalul medical vor beneficia de ateliere de terapie prin artă, materiale informative, momente artistice, terapie cu animale, prezentări atractive privind terapia prin artă și efectele benefice ale acesteia.

Cei interesați, pot trimite datele de contact și o scurtă motivație la adresa hello@createactenjoy.com până la data de 24 iunie 2016.

Create.Act.Enjoy a implementat pentru prima dată proiectul Artă pentru viață în 2012, în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Inițiativă a companiei farmaceutice Servier Pharma, proiectul s-a desfășurat în 5 spitale din țară, Create. Act. Enjoy având unul dintre cele 5 proiecte câștigătoare.  În perioada 11-18 august 2014, Create.Act.Enjoy s-a întors la Spitalul Clinic de Recuperare cu noi activități pentru pacienți, în cadrul evenimentului Un zâmbet pentru fiecare. Timp de o săptămână, la atelierele de teatru, film și bricolaj echipa a interacționat cu peste 40 de pacienți, lucrând cu ei zilnic. În 2015, proiectul „Dăruiește prin artă” a fost realizat de Asociația Create.Act.Enjoy, în parteneriat cu Organizația Minte Forte, fiind structurat pe trei activităţi principale: scurte momente artistice itinerante prin saloanele spitalului, urmate de împărţirea materialelor informative, ateliere creative de terapie prin artă, desfășurate în incinta spitalului și susținute de actori, regizori și psihologi, precum și ședințe de consiliere psihologică.

 

 

Postaţi un comentariu