Suporterii Universității Cluj au adunat peste 20.000 de lei pe care îi vor dona Spitalului de Boli Infecțioase

Un duel sportiv istoric, între Universitatea Cluj și Dinamo București, disputat în mediul virtual, a fost vizionat de 26.000 de oameni. Duelul s-a disputat în dublă manșă, iar banii strânși din vânzarea de bilete, și acestea virtuale, vor fi donat Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, pentru a ajuta personalul medical în lupta cu noul coronavirus.

Cele două echipe și-au împărțit victoriile în cele două jocuri disputate miercuri seara. În prima partidă, care a început la 21:30, „Câinii roșii” au reușit să întoarcă scorul și s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduși de către cei de la ”U”. „Studenții” au reușit să se răzbune în al doilea meci al serii, pe care și l-au adjudecat cu 1-0, după un joc echilibrat și spectaculos.

Însă, ceea ce s-a întâmplat pe teren trece în plan secund. Într-o perioadă extrem de grea pentru toată lumea, suporterii Universității au ieșit din nou la rampă! „Șepcile roșii” au cumpărat nu mai puțin de 4.418 de bilete virtuale, iar suma rezultată din vânzarea tichetelor, 22.090 de lei vor fi direcționați către Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

„Le mulțumim atât suporterilor, cât și celor două echipe care au jucat aceste meciuri caritabile, în care am demonstrat că împreună putem face multe pentru cei aflați în prima linie a războiului cu virusul nemilos”, au transmis oficialii Universității Cluj, pe pagina oficială a clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu