UNTOLD anunță deschiderea perioadei de pre-înregistrări pentru bilete la ediția 2016 a festivalului. Fanii pot decide line-up-ul ediției viitoare

UNTOLD anunță deschiderea perioadei de pre-înregistrări pentru bilete la ediția 2016 a festivalului. Fanii pot decide line-up-ul ediției viitoare

Fanii Untold se pot pre-înregistra începând de astăzi, 22 septembrie pe site-ul festivalului pentru a fi primii care vor afla noutățile și vor beneficia de suprizele pe care organizatorii le pregătesc pentru ediția a doua.

Citiți și: Peste 240.000 de participanți la prima ediție UNTOLD Festival

Prima serie de bilete la UNTOLD 2016 va fi disponibilă doar fanilor pre-înregistrați. Mai mult, la înregistrare, aceștia vor avea posibilitatea să comunice organizatorilor, artiștii preferați pe care ar dori să îi vadă pe scenele festivalului. La fel ca la ediția precedentă, în baza topului realizat de fani, se va contura și line-up-ul ediției viitoare.

UNTOLD 2015, festivalul care a impresionat 240.000 de oameni, s-a desfăsurat în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta Și Dimitri Vegas&Like Mike, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.

Citiți și: Bogdan Buta, directorul UNTOLD Festival, confirmă: Cu siguranță va exista o a doua ediție în 2016

Distribuie:

Postaţi un comentariu