Showroom la Cluj al celui mare mare dealer de maşini rulate din România

Cel mai mare showroom de auto rulate din România, LeasingAutomobile.ro, a deschis, sâmbătă, o filial la Cluj, situată pe str. Traian Vuia nr 182.

Managerul companiei, Gigi Bracaci, a declarat, pentru Transilvania Reporter, că orice client al firmei sale va beneficia de tot sprijinul posibil.

“Am dezvoltat un nou brand, un nou concept, bazat pe seriozitate şi corectitudine. Vrem să mulţumim clienţii, clientul nostru să vadă tot, tot facem e transparent. Oferim nişte beneficii foarte importante. Oferim grananţie, ceea ce nu au cei care cumpără maşini din Germania. Noi avem garanţie până la doi ani, avem asistenţă rutieră 24 din 24 de ore, pe toată ţara. Dacă, Doamne fereşte, se întâmplă ceva cu maşina, se vine cu o maşină care se dă clientului în schimb, apoi se ia maşina şi se repară. La predarea maşinii i se face inspecţia vizuală şi tehnică, se face revizia, se schimbă uleiul, filtrele etc şi se elliberează un certificat de bună funcţionare. Oferim tot suportul nostru post vânzare. Cel mai important e ca toţi clienţii să ştie clar că noi oferim orice asistenţă post vânzare. După ce a plecat de la noi, în orice moment i se răspunde la telefon, i se dă un sfat, îl ajutăm, rezolvăm problemele de garanţie”, a spus Gigi Bracaci.

Leasing Automobile Cluj este cel de-al treilea showroom, după cel de la Galaţi şi Arad, urmând să fie deschis unul şi la Bucureşti.

În cei 3 ani de activitate, compania a livrat peste 400 de autovehicule în aceasta zonă a ţării, motiv pentru care a ales să deschidă un punct de lucru în capitala Transilvaniei.

Mai multe detalii aflaţi de pe: www.leasingautomobile.ro / www.creditautomobile.ro

Postaţi un comentariu