Primarul orașului Baia Mare: „Vom avea un festival care va depăși Untold-ul de la Cluj”

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a anunțat pe scena de la Festivalul Castanelor care a avut loc în acest weekend, că orașul pe care îl conduce va avea un festival de referință atât pentru showbizz-ul românesc, cât și pentru cel internațional, un festival care va întrece Untold-ul clujenilor. Evenimentul ar urma să aibă loc anul viitor în perioada 1-2 mai, dar deocamdată nu se știe ce nume va purta acesta.

„Am hotărât să vă spun ce vom face pe 1 și 2 mai. Știți că la Cluj se face un festival care se numește Untold,  nu știu cum se va numi cel de pe 1 și 2 mai, poate Told, dar oricum, în această perioada Baia Mare va avea un festival care va depăși Untold-ul de la Cluj și, undeva până pe la 1 Ddcembrie, împreună, îi vom da un nume acestui festival. Și îi vom da numele în așa fel încât să îi facem pe cei din Cluj, pe cei din București, din Constanța și din Craiova, să umple trenurile și autobuzele și să vină spre Baia Mare” a declarat Cătălin Cherecheș, citat de emaramures.ro.

Festivalul Castanelor are loc în perioada 21 – 27 septembrie în Baia Mare.

În perioada 2008 – 2011, Cătălin Cherecheș a fost deputat în Parlamentul României, fiind ales la alegerile locale parțiale din data de 8 mai 2011, primar al municipiului Baia Mare. A fost reales în funcția de primar la alegerile din 10 iunie 2012.

Postaţi un comentariu