Nepoții de Crăciun au strâns alimente pentru 2.000 de vârstnici de la centrele de zi din Cluj

Cea de-a șasea ediție a proiectului „Nepoți de Crăciun” a avut loc în perioada 13-18 decembrie 2015. Asociația „Magic People” a avut ca obiectiv să strângă alimente pentru 2.000 de bunici din centrele de zi din Cluj, însă cu ajutorul clujenilor, membrii asociației au reușit să depășească și de această dată obiectivul stabilit și să facă 2126 pachete.

Colectarea de alimente pentru cea de-a 6-a ediție a campaniei Nepoți de Crăciun, inițiată de Cristian Gog prin Asociația Magic People a avut loc în 13 decembrie, în Polus Center. Cei 30 de voluntari care au participat la acest proiect, au informat trecătorii despre ce înseamnă acest proiect, ce trebuie să doneze și mai ales cine sunt beneficiarii acestei campanii.

Clujenii inimoși au donat alimente de bază (ulei, faină, conserve, cozonac) și au facut poze cu familiile lor la brad, iar copiii s-au bucurat de prezența lui Moș Crăciun și au făcut poze cu el, poze pe care cei de la Ciorchin le-au printat pe loc pentru doritori, în schimbul unei donații.

Citiți și: Nepoții de Crăciun speră să strângă anul acesta peste 2.000 de pachete pentru vârstnicii de la centrele de zi din Cluj

Anul acesta, programul artistic a fost susținut de semifinaliștii de la „Vreau să cânt”, magicianul Cristian Guna de la Fantasmagia, Mimo Poetul – Fantasmagia și de către minunații bunicuți de la Centrul de vârstnici numărul 1 din Cluj-Napoca.

Voluntarii au selectat alimentele la un depozit pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Cluj Napoca și au reușit să facă peste 2.100 de pachete.

Anul acesta Nepoții de Crăciun au ajuns la Clubul Pensionarilor (str Decebal nr 21), Clubul Pensionarilor Cinema Mărăști (Str. Aurel Vlaicu nr. 3A), Clubul Pensionarilor Gheorgheni (Parcul Detunata), Clubul Pensionarilor Someșeni (Str. Traian Vuia nr. 41), Centrul de seniori Casa Theodora (Strada Timișului 12), Clubul Pensionarilor Zorilor (Str Luis Pasteur nr. 77), Clubul Pensionarilor Mănăștur (Str. Arinilor nr. 11), Clubul Pensionarilor Grigorescu (Str. Eremia Grigorescu. Nr.132), Centrul Social de Urgenţă (str. Dragos Voda nr. 36). Clubul Pensionarilor Gara (Strada Horea 108). Centrul de Zi pentru Vârstnici Nr. 1, Cluj-Napoca (Strada St. O. Iosif), Misiunea Umanitară ‪Florești, Clubul Pensionarilor Dorobanților (Dorobantilor nr 198).

Continuând inițiativa de anul trecut și anume aceea de a ajunge cu pachete și la centre din afara Clujului, organizatorii „Nepoți de Crăciun” au mers în a 6-a zi a campaniei în județul Alba la: Centrul Educațional Sfânta Varvara Baia de Arieș, Căminul de Vârstnici din Baia de Arieș, Mănăstirea din Lupșa, Mănăstirea din Muncel și la Biserica din Sălciua.

Citiți și: „Nepoți de Crăciun”, un cadou pentru cei uitați de timp

Postaţi un comentariu