Emil Boc îl susține pe Daniel Buda: „Dreapta are nevoie să conducă în continuare Europa”

Foto: Dan Bodea

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit la vot alături de soția lui, Oana Boc, în jurul orei 10. Jovial și bine-dispus, edilul șef al orașului a declarat că este puțin obosit după ce în seara precedentă a fost la concertele din Piața Unirii și a urmărit cu mult interes finala Champions League. Boc a explicat fără a lăsa loc de interepretări că votul său a mers la dreapta, mai exact la Daniel Buda, candidatul din partea PDL.

„Am votat cu dreapta și cu dreapta. Am votat cu cei care au construit proiectul politic al UE și cu cei care doresc consolidarea lui în Europa în momentul de față. Am votat cu cei care au crezut în Europa când i-a fost mai greu și au apărat cu măsuri de drepta valorile europene. Proiectul UE este al dreptei iar astăzi mai mult ca oricând, drepta are nevoie să conducă în continuare Europa pentru a putea să îi asigure continuitate. Am votat cu cei care cred într-un viitor demn al României în UE și nu cu cei care una fac în țară și alta la Bruxelles”, a spus Boc.

Fostul premier i-a încurajat pe clujeni să meargă la vot în număr cât mai mare, invitându-i de asemenea să nu rateze spectacolele din Piața Unirii prilejuite de Zilele Clujului.

„ Îi invit pe clujeni să  vină la vot astăzi pentru că destinul României este direct legat de cel al Europei și o Europă consolidată este un lucru bun și pentru România. Europa este astăzi la răscruce din perspectiva destinului politic și orice alunecare spre forțele care doresc distrugerea UE ar fi un lucru extrem de rău pentru noi”, a mai spus Boc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu