Duminică cu două morţi violente şi un rănit

eepurl.com

Un tânăr de 27 de ani s-a sinucis, duminică, aruncându-se de la  etajul 6 al unui bloc, un alt tânăr de 16 ani s-a înecat, iar o altă persoană a fost rănită după ce a suferit un accident în timp ce se deplasa cu viteză foarte mare prin Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvântal IPJ, Carmen Jucan, ne-a declarat că tânărul de 27 de ani era din Beclean şi că s-a aruncat de la etajul al 6-lea al unui bloc de pe Calea Floreşti. El a supravieţuit căderii, a fost transportat la spital, dar n-a mai putut fi salvat. Potrivit unor surse judiciare se pare că acesta s-a aruncat din apartamentul unei prietene.

Tot duminică, un băiat de 16 ani s-a înecat într-un lac privat din localitatea Căpuşu Mare. ISU Cluj a intervenit cu două autospeciale, dar tânărul n-a putut fi salvat. În cele din urmă, scafandrii au scos la suprafaţă trupul tânărului înecat.

Duminică după masă a avut loc şi un accident rutier care putea să aibă urmări foarte grave. Accidentul s-a soldat doar cu un rănit şi cu avarierea autoturismului condus de acesta care, din primele cercetări, se pare că rula cu viteză foarte mare în zona Iulius Mall. Rănitul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un alt autoturism, iar apoi s-a lovit de un stâlp.

1 Comentariu

  1. clujean spune:

    tinerii cei frumosi si liberi, deh

Postaţi un comentariu