Clujenii sunt aşteptaţi de 10 mai la un miting aviatic

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj va găzdui sâmbătă 10 mai cu începere de la ora 9.30, un miting aviatic.

Spectacolul aerian va include salturi ale paraşutiştilor, demonstraţii ale planoarelor, acrobaţii cu avioane Extra 300 ale Aeroclubului României şi reprezentaţii ale elicopterelor aflate în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.

Accesul în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj se va putea realiza începând cu ora 8.00, evenimentul propriu-zis urmând să se desfăşoare pe o perioadă de aproximativ două ore, până în jurul ore 11.30. „Invit pe această cale toţi clujenii să profite în mod plăcut de timpul liber şi de vremea frumoasă care se anunţă în week-end, participând la acest spectacol aerian ai cărui protagonişti m-au asigurat că vor realiza o serie de acrobaţii cu adevărat spectaculoase. Va fi un spectacol total, cu avioane, elicoptere, planoare şi paraşutişti, ce nu trebuie ratat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca  va suplimenta numărul autobuzelor spre zona Aeroportului, pe ambele linii de circulaţie: nr. 8 şi nr. 5. De asemenea, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă, organizatorii evenimentului recomandă publicului să folosească preponderent mijloacele de transport în comun şi mai puţin autoturismele proprii. Intrarea publicului este liberă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu