Card de reduceri şi gratuităţi pentru turişti, lansat la Cluj

Turiştii care vizitează municipiul Cluj-Napoca, dar şi locuitorii oraşului, indiferent de vârstă, au posibilitatea să achiziţioneze începând de astăzi un card de reduceri şi gratuităţi asemănător celui pus la dispoziţia vizitatorilor în majoritatea oraşelor importante ale lumii.

City Card are o valabilitate de un an, costă 40 de lei şi oferă două intrări gratuite la toate muzeele clujene, cu excepţia celor din cadrul UBB, precum şi intrare liberă la două spectacole ale Teatrului Naţional, Teatrului Maghiar de Stat Cluj, Operei Maghiare, Operei Naţionale, Filarmonicii de Stat Transilvania, cât şi la Teatrul de Păpuşi “Puck”. “Din fiecare card vândut, o sumă de bani se va întoarce la instituţiile partenere şi dorim să sprijinim cu un procent din vânzarea cardurilor şi Asociaţia Little People. Estimăm că în acest an vom vinde între 5000-10.000 de carduri. Momentan avem peste 50 de parteneri care oferă reduceri, inclusiv restaurante, cafenele, cluburi sau servicii hoteliere. Puteţi cumpăra de exemplu, un apartament cu 1% reducere de la una dintre cele mai mari firme de imobiliare din Cluj unde preţul începe de la 100.000 de euro pe apartmant sau casă”, a precizat Attila Kiraly, iniţiatorul proiectului.

2

Potrivit acestuia, în aproximativ o lună, Cluj.com va lansa şi o aplicaţie gratuită pentru telefoanele Android şi iPhone. “Va fi o combinaţie între site-ul pe care îl avem şi City Card. În momentul când proprietarul cardului intră într-un spaţiu partener Cluj.com va primi o notificare despre discount-ul oferit de acea instituţie sau firmă. Aplicaţia va fi în două limbi”, a mai declarat Attila Kiraly.

Cardul este valabil tot anul 2014 şi se achiziţionează din locaţiile partenere. Potrivit lui Attila Kiraly, în perioada următoare cardul ar putea fi extins şi pe mijloacele de transport. “Va fi un al doilea card, valabil doar trei zile. Acest card pe care îl lansăm astăzi credem că va fi folosit în proporţie de 80% de clujeni şi în 20% din cazuri de turişti. Când lansăm al doilea card pentru închirieri biciclete sau pentru mijloace de transport, atunci acela va avea perioadă limitată de utilizare şi probabil va fi în favoarea turiştilor. Deocamdată suntem în discuţii cu Primăria pentru distribuirea City Cardurilor şi la Info Point-ul din centru”, a precizat Attila Kiraly. De asemenea, City Card ar urma să ofere gratuităţi şi la muzeele UBB în următoarele două săptămâni.

zz

Alături de City Card şi City App, Cluj.com mai înseamnă site-ul www.cluj.com, pagina de facebook, dar şi revista City Guide lansată la fiecare două luni, tipărită în 5000 de exemplare şi oferită gratuit. Proiectul Cluj.com fost lansat în urmă cu aproximativ un an ca sursă informaţională pentru cei care locuiesc în oraş sau pentru turiştii care îşi doresc să viziteze Clujul.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu