Wizz Air: Tariful nostru de 39 de lei este un prim pas spre democratizarea serviciilor aeriene în România

Compania aeriană low-cost Wizz Air și-a prezentat la Cluj-Napoca bilanțul pentru activitatea din ultimul an financiar, an în care, potrivit reprezentantului companiei, cota de piață în România a Wizz Air a ajuns până aproape de 30%, cu aproximativ 20 de milioane de pasageri transportați de la intrarea companiei pe piața românească a serviciilor de transport aerian.

Cu 22 de baze operaționale în 12 țări, compania aeriană low-cost Wizz Air se află pe Aeroportul Internațional Cluj de mai bine de opt ani, timp în care numărul total de pasageri care au folosit serviciile companiei a ajuns la un total de 6 milioane.

Owain Jones, reprezentantul Wizz Air, a explicat că noua cursă Cluj-București se bucură de un succes semnificativ și că prin inițiativa de a scădea prețurile atât de mult pentru cursele interne se va ajunge la o democratizare a pieței de servicii de transport aerian.

„ Tariful nostru de 39 de lei este un prim pas spre democratizarea serviciilor aeriene în România. Competiția este un lucru bun. Menține companiile eficiente și este un lucru bun pentru pasageri pentru că asta înseamnă prețuri mici pentru ei. Suntem totuși lideri ai acestei competiții.  Toate rutele noastre sunt de mare succes, lucru care se deduce din frecvențe curselor noastre”, a explicat Owain Jones.

Owain Jones,   reprezentant Wizz Air

Owain Jones, reprezentant Wizz Air

Wizz Air va opera, începând cu 1 iulie 2016, curse de pe aeroportul din Iași. De asemenea, compania low-cost va opera curse din Sibiu, dar și de pe aeroportul din Kutaisi, Georgia, începând cu 19 august, respectiv 23 septembrie 2016.

De pe aeroportul Internațional Cluj, Wizz Air operează 28 de rute din 13 țări.

Postaţi un comentariu