Wizz Air lansează patru noi destinații de vacanță de pe aeroportul din Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță azi lansarea a patru noi destinaţii de vacanţă spre Grecia şi Italia, respectiv Mykonos, Zakynthos, Creta – Chania şi Catania – Sicilia, operate de către compania aeriană Wizz Air, de pe Aeroportul Internațional Cluj, în sezonul de vară 2021.

“Dacă în ultimii ani, pasagerii noştri au mai avut ocazia să călătorească spre Creta – Chania şi Zakynthos, prin intermediul zborurilor charter, Mykonos şi Catania – Sicilia reprezintă noutăţi absolute pentru Aeroportul Clujean.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj se află printre primele 5 baze ale companiei Wizz Air de pe care se lansează zboruri spre noua destinaţie de vacanţă, Mykonos, operată începând de astăzi, 11 iunie, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

De asemenea, și zborul spre Catania – Sicilia va fi operat în premieră începând din 12 iunie și reprezintă a 6-a destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari. Zborul va fi operat în zilele de marți și sâmbătă, respectiv cu două frecvențe pe săptămână”, anunță Aeroportul din Cluj prin intermediul unui comunicat de presă.

Cele patru noi zboruri directe care se lansează în acest weekend, sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate conform programului din tabelul următor:

Destinația Debut rută Zile de operare Program de operare
 

Mykonos

 

11 iunie 2021

Luni și Vineri

CLJ 15:00

JMK 20:45

JMK 16:55

CLJ 22:40

Zakynthos  

 

12 iunie 2021

 

Marți și Sâmbătă CLJ 19:00

ZTH 21:25

ZTH 20:55

CLJ 23:20

Creta-Chania    (CHQ)  

Sâmbătă

CLJ 07:10

CHQ 09:50

CHQ 09:20

CLJ 12:00

Catania – Sicilia

(CTA)

Marți și Sâmbătă CLJ 13:40

CTA 15:20

CTA 14:50

CLJ 18:30

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au acum posibilitatea de a călători spre aproximativ 35 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni, iar în următoarele două luni se vor mai adăuga spre operare aproximativ 20 de rute, care urmează a fi lansate şi/sau reluate spre operare.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu