Vița de vie a susținut primul concert Open Air postpandemie (Galerie foto)

Foto: Transilvania Reporter

Trupa Vița de vie a scos la propriu clujenii în piață. Veteranii scenei rock din țara noastră au susținut, sâmbătă seara, primul concert postpandemie în aer liber, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Cele 500 de bilete scoase la vânzare de organizatori s-au epuizat ca-n vremurile bune, chiar dacă spectatorii au trebuit să normelor de protecție privind combaterea epidemiei de Coronavirus.

Accesul în perimetrul limitat în care s-a derulat evenimentul s-a făcut pe timpi, cu respectarea distanței de de 1,5 metri între persoane. Biletele au fost scoase la vânzare în format digital, iar pe întreaga durată a concertului organizatorii și spectatorii au purtat măști, iar la intrare s-a efectuat un triaj observațional pentru a unu permite accesul persoanelor care ar fi prezentat simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

„Ne dorim o serie de 4 concerte în Piața Unirii. Avem sprijinul Primăriei Cluj. O sa postăm pe Facebook un link si cine dorește, accesează, va primi invitație la concert în limita a 500 de locuri, conform legii. Nu ne adresăm doar celor care au bilet la festivalul Form Days, ci tuturor clujenilor. Vrem sa redăm vibe-ul de concert în oraș, să repornim și evenimentele culturale/ concertele”, a declarat Teodor Negrea, organizator, pentru clujulcultural.ro.

Reamintim că printre măsurile de relaxare care au intrat în vigoare la 1 iunie sunt organizarea și desfășurarea evenimentelor culturale în aer liber cu participarea a cel mult 500 de spectatori și organizarea de spectacole de tip drive-in.

Distribuie:

Postaţi un comentariu