VIDEO | Edi Iordănescu: ”În meciul cu FC Argeș, trebuie să reconfirmăm jocul bun de la Mediaș”

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj joacă mâine de la ora 20,30, în Gruia, ultimul joc al etapei a 25-a cu FC Argeș, echipă neînvinsă în ultimele două luni. Campioana vine după un succes incontestabil la Mediaș și are nevoie de toate cele trei puncte pentru a spera la primul loc în Liga I.

”Suntem în gardă pentru că, probabil, întâlnim echipa momentului. Și spun asta, nu doar pentru că traversează o formă sportivă foarte bună, ci pentru că este o echipă foarte bună, care vine după 11 jocuri fără înfrângere, care n-a mai pierdut de la mijlocul lui decembrie, 5 victorii și 6 egaluri. ba mai mult, dacă luăm anul calendaristic, au reușit să înscrie 10 goluri și au primit doar 4, deci sunt foarte multe lucruri bune în jocul lui FC Argeș.

Avem nevoie de cele trei puncte, trebuie să reconfirmăm jocul bun de la Mediaș, să reușim să marcăm mai repede dacă se poate. Avem câteva probleme de lot, încercăm să le gestionăm cât mai bine.

Nu mă las marcat de ce a fost cu greșelile de arbitraj în meciul cu Voluntariul, care chiar dacă mi-a displăcut total și m-a supărat, au fost prea multe și prea clar împotriva noastră, am vazut și alte jocuri cu probleme și trebuie să dăm credit arbitrilor noștri, să-i susținem și să-i înțelegem, dar și ei trebuie să facă un efort și să încerce să fie echilibrați”, a declarat astăzi Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi conferința de presă integrală a antrenorului CFR-ului:

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu