VIDEO | Clujeanca Siena Vușcan, ”meteoritul din Cosmos” care a fermecat o țară întreagă la ”Românii au talent”

Captură video ProTv

Siena Vușcan, fetița care trăiește de mai bine de cinci ani în provincia Shandong din China, înfrățită cu Clujul, a cucerit aseară inimile românilor după prestația fabuloasă de la ”Românii au talent”. În vârstă de numai 10 ani, Siena a primit un Golden Buzz din partea Andrei, fapt care a trimis-o pe clujeancă direct în semifinala concursului.

Puștoaica i-a cucerit încă din culise pe Pavel Bartoș și pe Smiley după ce i-a învățat să își spună numele în chineză.

”Sunt născută la San Francisco, dar cinci ani am trăit în China. Părinții mei lucrează acolo, sunt profesori universitari. Tata îi învață engleza, mama îi învață să picteze. De fapt, sunt din Cluj. Chineza am învățat-o repede, nu ca părinții mei. Mama nu învață chineză pentru că nu are timp, iar tata pentru că e leneș”, și-a început ea povestea cu care a cucerit pe toată lumea.

Cântecul milităresc interpretat a ridicat întreaga asistență în picioare încă de la primele acorduri. Andra n-a mai avut răbdare și a apăsat Golden Buzz înainte de finalul melodiei.

”De când a început să cânte m-am gândit că asta e șansa mea să apas butonul. A fost formidabilă”, a spus Andra.

”Vine un meteorit din cosmos, te pleznește și gata. E genială ca ființă în tot ce face”, a spus, fascinat, și Florin Călinescu

”Așa ceva apare doar o dată la o mie de ani”, a fost și reacția lui Mihai Petre.

”Are cele mai mari șanse să câștige anul acesta, este wow!”, a spus la final și Andi Moisescu.

”Românii au talent de vineri 27 martie, a condus topul audiențelor la nivelnațional. Show-ul a înregistrat un rating de 17.2 puncte și 45,2% share printre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani, cifre de patru ori mai mari decât ale televiziunii aflată pe locul al doilea. Spectacolul a fost urmărit de 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară.

Distribuie:

Postaţi un comentariu