Untold. Day 2, în imagini. Peste 82.000 de festivalieri și multă distracție

Foto: Dan Bodea
Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

A doua zi a festivalului UNTOLD a atras în tărâmul plin de magie peste 82.000 de festivalieri. Artista Ellie Goulding a urcat aseară pentru prima dată pe o scenă din România, iar la finalul show-ului, fascinată de căldura fanilor, a declarat că abia așteaptă să se reîntoarcă aici. Dj-ul olandez Don Diablo a fost unul dintre artiștii doriti de fanii festivalului UNTOLD. Impresionat de numărul mare de fani, dar și de energia lor, artistul a repetat de mai multe ori, în limba română, „Te iubesc România”.

O bucurie incredibilă s-a declanșat în momentul în care cei doi frați, Dimitri Vegas & Like Mike au urcat pe scena principală, DRAGON’S NEST.

„Am urcat pe scena principală la fiecare ediție a festivalului UNTOLD. Este incredibil cu câtă energie pozitivă și cu câtă bucurie suntem primiți de fiecare dată aici. Publicul este impresionant și vrem să vă spunem că festivalul UNTOLD se află în topul evenimentelor noastre preferate. În fiecare an suntem nerăbdatori să ajungem aici.”

Și Lost Frequencies a bifat fiecare ediție a festivalului UNTOLD.

Foto: Dan Bodea

 

„Este incredibil cum sunt primit, de fiecare dată. La toate festivalurile la care particip, fanii mă primesc minunat, însă publicul UNTOLD are ceva aparte și abia astept în fiecare an, începutul lunii august, să ajung la Cluj.”

Una dintre surprizele plăcute ale serii a fost showul trupei Vama, care a concertat la scena principală în fața a zecilor de mii de tineri din întreaga lume, făcându-și în acest fel debutul pe scena festivalurilor internaționale.

Foto: Dan Bodea

A doua zi a festivalului a fost încheiată de dj-ul german Tujamo și de un foc de artificii.   

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Tujamo

Citiți și: Ziua 2 la Untold, cu stadionul plin. Tudor Chirilă și Vama s-au relansat în fața fanilor

Pe lângă concertele care s-au încheiat la câteva ore după răsăritul soarelui, festivalierii s-au putut bucura din plin de toate activitățile puse la dispoziție de organizatori în zona Untold. 

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Dimineata, pe Cluj Arena

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a doua zi a festivalului, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Solomun, Chase & Status, Rampue  și mulți alții.

Festivalul UNTOLD este sold-out. Mai există doar un număr limitat de bilete pentru o zi, disponibile doar la punctul de vânzare bilete la intrarea în festival.

Postaţi un comentariu