Status-quo în fruntea CJ Cluj și a Primăriei Cluj-Napoca și în ce privește vicepreședinții și viceprimarii

Foto: Dan Bodea

Consiliul județean Cluj s-a întrunit astăzi în ședință pentru depunerea jurământului de către Alin Tișe, noul și vechiul președinte al executivului județean, și de noii consilieri aleși în urma alegerilor din 27 septembrie.

Alegerile pentru funcțiile de vicepreședinți ai CJ Cluj nu au adus nici ele vreo surpriză, astfel că, în urma votului consilierilor județeni, Alin Tișe îî va avea alături și în următorii patru ani pe Marius Mânzat, din partea PNL, și Vakar Istvan, din partea UDMR. Marius Mânzat a obținut 33 de voturi ”pentru” și unul ”împotrivă”. De asemenea, Vakar Istvan a primit 26 de voturi ”pentru, iar candidatul propus de USR-Plus, Adela Dehenes, a obținut doar 6 voturi ”pentru”, alte două buletine de vot fiind anulate.

În urmă cu două zile au avut loc și alegerile pentru desemnarea viceprimarilor municipiului Cluj-Napoca, în urma cărora Dan Tarcea, din partea PNL, și Olah Emese, din partea UDMR, au fost realeși în această funcție. Din cele 25 de voturi exprimate pentru alegerea viceprimarului municipiului Cluj-Napoca, Dan Ștefan Tarcea a obținut 25 de voturi, Olah Emese, din partea UDMR, 20 de voturi, iar Adriana Cristian, din partea Alianței USR-Plus doar 5 voturi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu