Sports Festival transformă Clujul în loc de joacă

Sports Festival a pregătit pentru comunitatea sportivă clujeană un sfârșit de săptămână plin de adrenalină și provocări în cadrul evenimentului Urban Playfield care va avea loc în perioada 19-20 septembrie pe platoul dintre Cluj Arena și BT Arena.

„Super weekendul sportiv va include 10 sporturi pline de adrenalină și energie. Însă, date fiind condițiile actuale, accesul publicului spectator va fi deschis doar la câteva activități din cadrul programului, în limita locurilor disponibile și doar cu rezervare prealabilă pe www.sportsfestival.com/urban-playfield, cu respectarea normelor de distanțare socială. În rest, accesul în perimetru va fi rezervat exclusiv sportivilor legitimați și abonaților cluburilor sportive partenere”, transmit organizatorii.

Pentru publicul larg vor fi disponibile două evenimente care vor anima weekendul oricărui pasionat de sport:

EXTREME ENDURO SHOW
sâmbătă, 20.30 – Night show EXTREME ENDURO
duminică, 14.30 – Day show EXTREME ENDURO

SUPER ENDURO SHOW aduce în inima orașului unul din cele mai extreme sporturi! Circuitul moto va fi creat astfel încât să ofere un adevărat spectacol publicului și să provoace motocicliștii să facă față unui circuit sălbatic, dar urban. Traseul va fi străbătut de 20 dintre cei mai pricepuți bikeri, parte din comunitatea Sports Festival, care vor concura pentru titlul de Cel mai bun BIKER URBAN ENDURO.
Locuri disponibile: 200.

MOVIE NIGHTS
sâmbătă, 19.30 – MASTERCLASS cu Darren Cahill
duminică, 19.30 – FĂGĂRAȘ Ridge

FILM: MASTERCLASS DARREN CAHILL, 100 de locuri disponibile
Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea, iubitorii de sport vor afla dintr-un inspirațional Masterclass cu Darren Cahill.

FILM: FĂGĂRAȘ Ridge, 100 de locuri disponibile
Cu dor de ducă și de cutreierat munții, Sports Festival a ales Creasta Făgărașului pentru o expediție în echipă: 4 colegi, 6 zile de trekking și 100 de km străbătuți pe cea mai spectaculoasă creastă a României. Pentru cei pasionați de activități outdoor, expediția s-a concretizat într-un documentar care prezintă pe îndelete provocările fizice și mentale ale parcurgerii unui traseu de mai multe zile pe munte, indiferent de pregătire.

După tot ce a însemnat anul acesta, echipa Sports Festival crede că există în comunitatea din Cluj o persoană care are mare nevoie de feelingul de libertate obținut printr-un zbor și un salt în tandem cu parașuta. Zborul poate fi câștigat de clujeni, dacă participă la concursul desfășurat pe pagina de Facebook SPORTS FESTIVAL.
Zborul va avea loc în weekendul 19-20 septembrie, cu Skydive Transilvania.
Câștigătorul va fi desemnat random, miercuri seara, 16 septembrie.

Cluburile sportive invitate vor avea antrenamente și provocări de îndeplinit: moto, crossfit training, escaladă, MTB, skateboard, zumba, roundnet, capoeira, kyokusin, karate. Accesul în perimetru va fi rezervat exclusiv sportivilor legitimați și abonați ai cluburilor sportive partenere, implicit publicul nelegitimat sportiv nu poate participa.

Activitățile disponibile publicului spectator sunt gratuite, accesul se face doar pe baza de înregistrare online, iar publicul participant va trebui să respecte normele de distanțare socială, purtarea măștii și să ia loc pe tot parcursul evenimentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu