Sindicaliştii de la aeroport ies din nou să protesteze

Sindicaliştii de la aeroport vor participa timp de mai multe zile săptămâna viitoare la un protest în faţa Consiliului Judeţean Cluj. Ei  acuză un blocaj al activităţilor instituţiei.

„Având în vedere necesitatea dezvoltării susţinute a activităţilor desfăşurate pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în perspectiva actuală şi imediată de creştere a traficului aerian, luând în considerare blocajul sistematic al activităţilor curente şi viitoare, pe care aparatul de specialitate al consiliului judeţean şi preşedintele acestuia îl practică permanent prin: blocarea investiţiei „Extindere pistă de decolare – aterizare”, Blocarea Proiectului de intermodalitate, practicarea abuzurilor şi a solicitărilor nejustificate şi neefectuarea demersurilor necesare reglementării situaţiei juridice a platformei de staţionare a aeronavelor APRON 2. Ţinâd cont de ultimele manevre ale preşedintelui CJ Cluj prin care se încearcă discreditarea personalului care este supus unei presiuni nejustificate ce poate avea urmări nefaste asupra securităţii şi siguranţei aeronautice,  Sindicatul Independent al AIAIC va organiza, în conformitate cu prevederile legale şi în urma acordului dat de Primăria Municipiului Cluj, o acţiune de protest în faţa consiliului judeţean în zilele de 14 – 16 decembrie, orele 15.15 – 16.15”, se arată în comunicatul sindicaliştilor de la aeroport.

Protestul angajaţilor de la aeroport vine şi în contextul în care la ultima şedinţă a CJ Cluj s-a discutat un proiect prin care se solicita înlocuirea directorului David Ciceo din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al aeroportului clujean. Proiectul nu a primit însă avizul favorabil al comisiei de specialitate al CJ şi nu a întrunit nici voturile necesare în plen.

Postaţi un comentariu