Seri de teatru pe malul Someșului

Actorii Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca își dau din nou întâlnire cu publicul la sfârșitul acestei luni continuând, astfel, seria spectacolelor în aer liber pe care le-a demarat înainte de sfârșitul stagiunii. Locul de întâlnire este cel deja cunoscut, în curtea teatrului, de pe malul Someșului.

Astfel, în zilele de 26 și 27 august, ora 20:00, este programat spectacolul Don’t Be a Stranger, iar în datele de 28 și 29 august, ora 19:00, producția Homemade. În spectacolul muzical Don’t Be a Stranger, o parte dintre actorii Teatrului Maghiar vor interpreta melodii de mare succes, precum King of Broadway, Lucky Star, Make ’Em Laugh, Singing in the Rain și altele.

Spectacolul Homemade este un proces de creație și o cercetare sociologică despre situația familiilor, axat în special pe participanții din cadrul proiectului. În acest sens, creatorii precizează că au avut drept obiective: „crearea unei echipe de cercetare pasionată de această temă; implicarea specialiștilor din domeniu; implicarea unui regizor, a unui dramaturg, și a mai multor actori, care să formuleze întrebările centrale ale acestei producții de teatru”.

Biletele pentru spectacolele din luna august pot fi achiziționate la Casa de bilete a Teatrului, zilnic între orele 10.00 – 14.00, precum și online pe site-ul www.biletmaster.ro. Numărul de locuri este limitat din cauza restricțiilor epidemiologice, iar spectatorii sunt rugați să respecte reglementările în vederea protejării sănătății tuturor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu