Senatorul PNL Marius Nicoară, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane

Marius Nicoară, Senator PNL / Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Senatorul PNL Marius Nicoară a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, potrivit Mediafax. Maşina pe care liberalul o conducea a lovit un autoturism care circula în faţa sa. În urma testării cu aparatul alcooltest a reieşit că Nicoară cosumase băuturi alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Cluj, Carmen Jucan accidentul s-a produs în jurul orei 23.45, pe strada Eugen Ionesco. „Un bărbat de 56 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Ionesco, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare, a lovit autoturismul care circula în faţa sa. În urma impactului, autoturismul acroşat, condus de un bărbat de 29 de ani, a fost proiectat în gardul din zonă. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferului de 29 de ani”, a spus aceasta.

Senatorul Marius Nicoară a confirmat pentru agenţia de ştiri că, vineri noapte, a provocat un accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe şosea fiind polei. El a mai spus că înainte de a se urca la volan a consumat un cocktail.

Postaţi un comentariu