Se reiau spectacolele cu public la Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Foto: Cristina Beliger

Actorii Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca își dau întâlnire cu publicul la sfârșitul acestei luni. În ultimele trei luni, forțați de împrejurări, administratorii Teatrului Maghiar de Stat au difuzat online spectacole de succes din anii precedenți însă, la final de iunie publicul este așteptat din nou alături de artiști, într-o serie de spectacole ce vor fi susținute în aer liber, pe scena amplasată în curtea teatrului aflată pe malul Someșului.

Pe 26 și 27 iunie, ora 19:00, se joacă Homemade și Concord Floral, iar în datele de 28 și 29 iunie, de la ora 21:00, Homemade și Concord Floral. Spectacolul Homemade este un proces de creație și o cercetare sociologică despre situația familiilor, axat în special pe participanții din cadrul proiectului.

Cealaltă piesă, Concord Floral, abordează teme generale precum remușcarea, sexualitatea, consecințele irevocabile ale gesturilor noastre necumpătate, singurătatea ascunsă în spatele conviețuirii în colectivitate, și care nu poate fi evitată, o abordare din perspectiva acestei generații speciale.

Seria spectacolelor în aer liber va continua și la începutul lunii iulie, anunță staful Teatrului Maghiar. Biletele pentru spectacolele din luna iunie pot fi achiziționate la Casa de bilete a Teatrului, zilnic între orele 10:00 – 14:00, precum și online pe site-ul biletmaster.ro. Melomanii trebuie să știe că numărul de locuri este limitat din cauza restricțiilor epidemiologice.

Distribuie:

Postaţi un comentariu