ScaleIT invită afacerile performante de tip scaleup din Transilvania la a patra ediție a evenimentului anual

Photos by: www.gabrielezanon.com
Photos by: www.gabrielezanon.com

ScaleIT invită startup-urile din Transilvania să se înregistreze pentru a patra ediție a evenimentului anual care aduce împreună cele mai performante startup-uri din sudul și sud-estul Europei alături de peste 300 de investitori globali. În ultimele 30 de luni, beneficiarii ScaleIT au strâns peste 140 milioane de dolari din investiții, mai mult decât 25% din capitalul total strâns în Italia în aceeași perioadă (Q4 2015 – Q1 2018).

Companii importante care au progresat cu succes ca rezultat al participării la evenimentele ScaleIT includ: Motork, Bemyeye, Musement, Tok.tv, Shopfully, Cuebiq, Spreaker (în prezent fuzionată în Voxnest). Trei dintre startup-urile selectate în ediția de anul trecut, Artemest, Soundreef și HelloHungry.com, au încheiat noi runde de finanțare în mai puțin de 4 luni de la eveniment.

Afacerile eligibile tip scaleup se pot înregistra la www.scaleit.biz/apply, până pe 30 iunie 2018.

Criterii de eligibilitate:

  • realizarea unei cifre de afaceri de cel puțin €1 milion în ultimele 12 luni sau de cel puțin 1 milion de utilizatori lunari (în cazul comerțului online B2C);
  • creștere de la an la an de aproximativ 100%;
  • cel puțin 20% din cifra de afaceri totală generată în străinătate sau să existe o strategie clară și durabilă de internaționalizare.

Câștigătorii vor intra pe lista scurtă până la 31 august și vor fi invitați să participe la evenimentul cu o durată de două zile, pe 17 și 18 octombrie 2018, în Milano, Italia. La eveniment, scaleup-urile își vor prezenta modelul de afaceri către public și vor avea întâlniri unu-la-unu cu investitori internaționali și fonduri cu capital de risc (seria A, B și C de runde de finanțare, variind de la €3 milioane la €30 milioane).

La evenimentele anterioare, ScaleIT a construit relații de încredere cu peste 350 de investitori din Europa, SUA, Asia și Israel. Acest lucru a fost posibil pentru că le-am prezentat companii de înaltă calitate”, spune Lorenzo Franchini, partener fondator ScaleIT.

Photos by: www.gabrielezanon.com

Photos by: www.gabrielezanon.com

Fondurile cu capital de risc prezente la edițiile precedente includ Amadeus Capital, Ardian, Cisco Investments, DN Capital, Draper Esprit, EarlyBird, Eight RoadsHighland EuropeHoltzbrinck VenturesIdinvestIndex Ventures, Iris Capital, Nauta Capital, OmnesPartech Ventures.

Partenerii din acest an: Euronext, McKinsey, Orrick , Amazon Web Service, Salesforce, Silverpeak, Badenoch & Clark, Ludovici, Piccone & Partners, Endeavor, ABC Accelerator, Startups.watch, U-Start și U.S. Consulate General Milan.

Despre ScaleIT

ScaleIT este un eveniment/platformă care aduce împreună cele mai bune afaceri de tip scaleup din sudul și sud-estul Europei și fonduri de top cu capital de risc investite în respectivele regiuni. Fondat în 2015 de Lorenzo Franchini — un angel investitor și antreprenor în sectorul capitalului de risc.

Pentru mai multe informații: www.scaleit.biz

Linkedin: www.linkedin.com/company/scaleit-showcase

Twitter: @ScaIeIT

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu