Rutele aeriene spre Franța și Italia au fost redeschise

De marți, 23 iunie, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca se reiau zborurile către Italia și Franța. Compania Wizz Air va opera curse de două până la șase frecvențe săptămânale către Paris Beauvais, Lyon (Franța) și Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Bari și Veneția Treviso (Italia).

Premierul României, Ludovic Orban, a convocat, luni, Comitetul Național pentru Situații de Urgență care a adoptat hotărârea prin care a fost actualizată lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină sau izolare, așa numita „zonă verde”. Zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției de la carantinare sau izolare se reiau de pe toate aeroporturile din România. Lista actualizată a intrat în vigoare la 23 iunie și poate fi consultată pe site-ul www.cnscbt.ro.

Programul zborurilor de pe Aeroportul Internațional Cluj, către Franța și Italia este următorul:
Franța: – Paris Beauvais – 6 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică
– Lyon – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri

Italia: – Milano Bergamo – 5 frecvențe / săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică
– Bologna – 4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică
– Roma Ciampino – 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică
– Bari – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică
– Veneția Treviso – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-ul companiei sau la agențiile ticketing. Rugăm pasagerii să mențină legătura cu compania aeriană pentru detalii referitoare la zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion.

Având în vedere măsurile obligatorii trebuie respectate pe aeroport pentru limitarea răspândirii Covid -19, rugăm pasagerii să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu