Rezultate finale Cluj-Napoca: Emil Boc, câștigător cu 64, 69% din voturi. PNL- 17 mandate în Consiliul Local

Foto: Dan Bodea

Potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Municipal Cluj-Napoca, candidatul Partidului Național Liberal (PNL), Emil Boc, a câștigat alegerile pentru primărie cu un procent de 64, 69% din voturile exprimate, partidul său obținând de asemenea un număr de 17 mandate în Consiliul Local.

Potrivit numărătorii finale a voturilor exprimate la alegerile locale din 5 iunie, în municipiul Cluj-Napoca Emil Boc a câștigat al patrulea mandat de primar cu 64.69% din voturile exprimate. Astfel, 64311 clujeni au votat cu candidatul PNL, în timp ce al doilea clasat, candidatul UDMR Anna Horvath, a obținut 12573 de voturi. Candidatul independent Octavian Buzoianu a obținut 8721 de voturi.

La Cluj-Napoca, prezența la vot a fost de 37, 06%. Un număr de 102.226 de persoane au votat în cele 181 de secții din municipiu.

În ceea ce privește Consiliul Local Cluj, aici Partidul Național Liberal a obținut 17 mandate de consilieri, în timp ce Alianța Electorală PSD+ALDE și UDMR vor avea câte cinci reprezentanți în Consiliu.

 

Postaţi un comentariu