Programul spitalelor și farmaciilor în perioada sărbătorilor

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj informează că pe durata sărbătorilor de iarnă asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată 24 de ore din 24 în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

În Municipiul Cluj-Napoca toate unităţile sanitare publice au serviciul de urgenţă asigurat prin gardă permanentă. Pentru populaţia adultă urgenţele medico chirurgicale se vor adresa Unității de Primire Urgențe din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moților nr. 68.

În Municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin compartimentele de primiri urgențe, respectiv, prin camerele de gardă ale spitalelor.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulți şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 37.

Centrele de Permanență funcționează în program continuu sâmbătă, duminică și în zilele de sărbători legale.

  • Centrul de Permanență din Cluj Napoca, str. Băița nr. 9

  • Centrul de Permanență din Cluj Npoca, str. Horea nr. 78

  • Centrul de Permanență din Turda, str. Calea Victoriei nr. 7 C

  • Centrul de Permanență din comuna Mociu, str. Principală nr. 88

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Farmaciile care asigură serviciul permanent sunt:

Farmacia Cynara Cluj-Napoca Calea Floreşti Nr. 75

Farmacon, Cluj-Napoca P-ța Cipariu Nr.15, Bloc IIIA

Remedium Farm Cluj-Napoca B-dul 21 Decembrie Nr. 131

Farmacia Dona 190 Cluj-Napoca Str. Horea Nr.66 Ap.25

Viafarm Cluj-Napoca P-ţa M. Viteazu FN.


Postaţi un comentariu