Principesa Margareta a vizitat fabrica Farmec

eepurl.com

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a primit astăzi vizita Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României. Alteța Sa Regală a fost însoțită de Altețea Sa Imperială și Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, fiica Principesei Ileana a României.

Pentru Farmec, o companie cu peste 125 de ani de activitate, ce se identifică cu istoria cosmeticii românești, este o mare mândrie să primească vizita reprezentanților Familiei Regale. Pentru noi, această onorantă vizită reprezintă confirmarea valorii de simbol pe care Farmec o are pentru spiritul românesc”, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.

Reprezentanții Familiei Regale au fost încântați să cunoască echipa care lucrează în laboratoarele Farmec și, totodată, au fost impresionați de liniile de producție moderne, la standarde internaționale. Vizita s-a încheiat cu o întâlnire la Centrul de Frumusețe Farmec, în cadrul căruia funcționează magazinul de brand, un spațiu de dialog direct cu consumatorii și un salon cosmetic. 

1 Comentariu

  1. Stalin spune:

    Scrieti ca un ziar comunist de pe vremuri. Farmec este o firma privata care nu are scopul de a face ceva pentru Cluj sau Romania si nu este mindria Clujului. Farmec are singurul scop de a imbogatii propietarii ei si asa este bine caci asta este esenta societatii capitaliste.
    Nasdrovie

Postaţi un comentariu