Primăria a decis: afişele Musai-Muszáj nu pot apărea în autobuze

Afişele bilingve cu mesajul “Depinde de unghi? Întrebări frecvente despre plăcuţele bilingve” pe care Asociaţia Musai-Muszáj dorea să le pună în mijloacele de transport în comun ca parte a proiectului cu care a câştigat concursul Comm’ On Cluj nu au primit aviz de la primărie.

Motivul invocat de municipalitate este faptul că pe rolul instanţelor clujene există un proces intentat de mai mulţi clujeni primăriei exact pe tema plăcuţelor multilingve din oraş. “Primaria municipiului Cluj-Napoca, în urma consultării conţinutului afişului propus de către asociaţia Musai -Muzsai a fi afişat pe spaţiile deţinute de CTP şi primărie în cadrul programului Comm’ On Cluj a comunicat gestionarului programului (Fundaţia Comunitară Cluj şi Grupul Pont) obligaţia de a se asigura că proiectele finanţate respectă regulamentul concursului şi legislaţia în vigoare în România. Conţinutul afişului face referire la subiectul unui litigiu aflat pe rolul instanţelor din România”, a precizat pentru Transilvania Reporter, purtătorul de cuvânt al primăriei, Oana Buzatu.

Citiţi şi Fără plăcuţele bilingve prin autobuze

Războiul plăcuțelor bilingve continuă. Maghiarii le cer clujenilor ajutorul pentru câștigarea procesului intentat muncipalității

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu