Pe ultima sută de metri, PSD și-a găsit candidații pentru Cluj

Comitetul Executiv al PSD Cluj a definitivat luni seara lista candidaților proprii pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, PSD Cluj l-a desemnat pe Alexandru Cordoș, președintele interimar al filialei județene. Cordoș este absolvent de drept și cadru didactic universitar. Acesta a deținut mai multe funcții pe listele PSD în trecut, precum cea de consilier local în municipiu (2004-2008) și senator de Cluj (2008-2016).

Codoș a fost implicat într-un dosar de trafic de influență.

Pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca va candida Valentin Cuibus, în prezent consilier județean. Profesor de fizică, Cuibus a ocupat în ultimii 8 ani poziția de șef al Inspectoratului Școlar Județean Cluj. În prezent, este director la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca.

Candidații PSD Cluj pentru celelalte așezări urbane din județ sunt:

  • Turda: Răzvan Ciortea
  • Dej: Vasile Sălătioan
  • Gherla: Ioan Neselean
  • Câmpia Turzii: Gheorghe Rece
  • Huedin: Sabin Demea

„Mă bucur că am reușit să finalizăm lista candidaților noștri, în ciuda hărțuielilor la care mulți dintre ei au fost supuși, în special în localitățile din afara reședinței de județ. Presiunile făcute de PNL pentru a racola oameni sunt fără precedent și reprezintă un moment trist pentru democrația românească. Am trecut însă peste toate aceste dificultăți și avem acum o echipă puternică pe care o vom prezenta clujenilor, capabilă să câștige în fața acestor adversari imorali și să arate cetățenilor că se poate face politică onestă la Cluj!” a declarat Alexandru Cordoș, liderul PSD Cluj.

În cursul zilei de astăzi va fi anunțată lista completă a candidaților la funcția de primar pentru toate comunele de județ, precum și listele de consilieri locali și consilieri județeni.

Tot astăzi, dosarele de candidatură și listele de semnături pentru Cluj-Napoca urmează a fi depuse la Biroul electoral.

Citește și despre ceilalți candidați ai partidelor politice din Cluj aici:

https://transilvaniareporter.ro/actualitate/pelerinaj-si-la-biroul-electoral-candidatii-la-primarii-si-consiliul-judetean-cluj-isi-depun-candidaturile/

Distribuie:

Postaţi un comentariu