Patru case au fost distruse de un incendiu

Patru case din localitatea clujeană Pâglișa au fost distruse de un incendiu care a izbucnit, vineri, la un depozit de fân, dar nimeni nu a fost rănit.

”Incendiul a izbucnit la un depozit de fân din satul Pâglișa, comuna Dăbâca, iar focul s-a extins la patru case situate în apropiere și la o magazie de lemne. Pompierii ISU Cluj intervin cu patru autospeciale pentru localizarea și stingerea incediului. Nicio persoană nu a fost rănită”, potrivit ISU Cluj.

Viceprimarul comunei Dăbâca, Aurel Chidean, spune că Primăria va încerca să îi ajute cumva pe proprietarii caselor afectat: ”Trei case au fost distruse complet în urma unui incendiu care a izbucnit, inițial, la o fânărie, un depozit de fân, dar care s-a extins și a afectat casele din vecinătate și o magazie de lemne. Focul a fost localizat, nu se mai extinde din cauza vântului. Nu sunt victime, nu sunt persoane rănite, proprietarii au ieșit singuri din case. Nu știu ce vor face oamenii, probabil vor dormi pe la rude, iar noi, Primăria, vom încerca să îi ajutăm cumva. Este o tragedie pentru ei, sunt case de două generații. Cred că a fost o neglijență”.

Pompierii urmează să cerceteze cauzele incendiului.

Postaţi un comentariu