Pachete alimentare pentru 25.000 de clujeni

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Primăria Cluj-Napoca organizează şi în acest an distribuţia de pachete de alimente de bază către persoane din categorii devaforizate din municipiu. Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene şi oferă şansa şi altor categorii de persoane, decât cele prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare.

Prin HCL nr. 73/2014 s-a alocat suma de 1.300.000 lei în vederea distribuirii de alimente către aproximativ 25.000 de clujeni, beneficiari de ajutor social, persoane cu handicap grav şi accentuat, persoane vârstnice şi din alte categorii sociale aflate în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

Un pachet contine 7 produse alimentare: 1l ulei, 1kg făina de grâu, 1 kg orez, 1 kg zahăr, 1 bucată conservă carne de porc, 1 bucată conservă carne de vită, 1 bucată pate porc, iar costul unui pachet este de 14, 77 lei fără TVA.

Distribuţia alimentelor va începe în data de 2 decembrie la cluburile pensionarilor din Mănăştur, Mărăşti, Grigorescu, Zorilor, Someşeni şi cel de pe strada Horea, precum şi la primăriile de cartier din Gheorgheni şi Şomeşeni. 

Postaţi un comentariu