Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca îl va acompania Alessandro Safina în concertul său de la Cluj

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca îl va acompania în premieră, sub bagheta talentatului dirijor Lorenzo Passerini, pe tenorul italian Alessandro  Safina, miercuri, 14 decembrie 2016, de la ora 19.30.

Citiți și: CONCURS! Câștigă bilete la concertul lui Alessandro Safina

Dirijorul de numai 25 de ani Lorenzo Passerini este unul dintre cele mai renumite talente ale generației sale, fiind deja un nume consacrat pe scenele internaționale, în ciuda vârstei fragede. Evoluția sa profesională a fost pe cât de rapidă, pe atât de impresionantă: de la trombonist, la dirijor principal în sute de concerte simfonice, dar și spectacole de operă, pe scene naționale și internaționale. Repertoriul său variază de la clasic, la baroc, până la romantic sau contemporan și a colaborat cu numeroși muzicieni faimoși precum Francesco Manara, Giampaolo Pretto, Giuliano Sommerhalder sau Francesco Tamiati. El se alătură în această iarnă lui AlessandroSafina special pentru concertul de la Cluj-Napoca.

Săptămâna trecută, tenorul AlessandroSafina dezvăluia, emoționat, una dintre surprizele de proporții pregătite spectatorilor clujeni, și anume că va concerta în acompaniamentul a peste 60 de instrumentiști ai Orchestrei Operei Naționale RomâneCluj-Napoca. Ei îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului din Ardeal.

„Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaționale. Deși aș putea spune că fiecare experiență a fost diferită, notorietatea și valoarea incontestabilă a fiecărui artist m-au făcut să mă simt onorat, emoționat și mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să mențin ștacheta și să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Colaborarea cu Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca mă bucură cu atât mai mult cu cât știu că valoarea ei este confirmată de reputație, de notorietatea mare la nivel național și internațional. Cu siguranță, revenirea în România, pe scena Sălii Polivalente din Cluj mă va apropia mai mult de România, această țară deosebită unde am avut șansa să descopăr oameni minunați și să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu publicul cald din România și sper ca acest concert să însemne cadoul meu oferit tuturor melomanilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă”, a declarat AlessandroSafina.

safina

Discount de 50% în luna noiembrie

Tenorul italian a cucerit  audiența din România cu interpretarea melodiei „Luna”, coloana sonoră a telenovele de succes „Clona”. Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o facă acum, mai ales că pot achiziționa bilete la prețuri speciale, odată cu oferta lunii noiembrie: DISCOUNT de 50% la achiziționarea oricărui bilet! Promoția este disponibilă atât online pewww.bilete.ro și www.eventim.ro precum și înmagazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețul unui bilet (fără discount) variază, în funcție de categoria de loc, astfel: 63 lei (Categoria a IV-a), 116 lei (Categoria a III-a), 168 lei (Categoria a II-a), 210 lei (Categoria I), 263 lei (VIP) și 315 lei (Golden VIP).

Postaţi un comentariu