Oficialii CFR Cluj reacționează la zvonurile privind plecarea lui Dan Petrescu: Nu există acest scenariu acum

Foto: Dan Bodea

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, spune că zvonurile privind o iminentă plecare a lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei nu are niciun suport real, însă admite că au existat motive pentru ultimele ieșiri din presă ale tehnicianului care a adus titlul în Gruia în ultimele trei sezoane ale Ligii I.

„Am fost lângă el zilele astea. Nu mi-a spus nicio secundă că ar vrea să plece mâine, poimâine sau în iarnă. A avut o perioadă foarte grea, s-au întâmplat foarte multe lucruri la club, a fost și lipsa lui Marian Copilu la ultimele 6 meciuri, care este legătura dintre patron și el. Nu s-au întâmplat niște lucruri în perioada de transferuri, dar am avut și ghinionul să se accidenteze câțiva jucători”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

”Hai să fim echilibrați. Nu e atât de tragică situația. E un moment greu, dar nu poți spune că CFR e pe locul 8 și eliminată din Europa. Ăsta ar fi singurul motiv pentru care ar pleca mâine, să zică «nu mai pot să fac nimic»”, a mai spus oficialul de la CFR Cluj.

Imediat după partida câștigată la Pitești, Dan Petrescu a afirmat din nou că are nevoie de o pauză pentru a se gândi asupra viitorului său la echipa campioană:

„Pentru mine urmează o pauză de 4-5 zile, mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit 3 ani și jumătate aici, la un moment dat se întâmplă ceva cu tine, vrei altceva. Vine pauza și trebuie să iau o decizie care să fie bună și pentru mine și pentru club. Sper să fie decizia corectă. Ofertele sunt foarte multe, nu contează de la cine și cum.

Nu aș vrea să plec la CFR cu scandal și ceartă. Dacă aș pleca, aș vrea să fie ca ultima dată, să ne strângem mâna și să rămânem amici. Nu poți să pleci supărat după ce am luat 3 campionate și am făcut minuni prin Europa. Dacă aș pleca de la CFR, voi pleca cu capul sus, dau mâna cu toată lumea și merge fiecare înainte. În momentul ăsta chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez și să mă gândesc ce e mai bine pentru CFR și pentru mine.”

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu